Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Videoclip oficial: Paramore - Told You So

Paramore prezintă "Told You So", al doilea single de pe viitorul album, care primeşte un videoclip jucăuş. Revenirea trupei era confirmată luna trecută şi Hayley Williams şi băieţii ne prezintă un nou hit plin de bas.
Urmărește-ne pe

Ritmul e mai degrabă tropical şi e la graniţa dintre electro şi pop. Basul mă duce cu gândul la Flea de la Red Hot Chili Peppers şi la improvizaţiile sale trăznite. Clipul "Told You So" o prezintă pe Hayley Williams meditând în tăcere, izolată de toţi şi de toate. Ceilalţi membri ai trupei călătoresc, îmbrăcaţi în uniforme roşii şi cântă în vreme ce merg cu o maşină vintage.

Hayley li se alătură cu o uniformă de şcolăriţă şi are un chorus hipnotic care se pretează la multe remixuri văratice. Acest single este extras de pe albumul "After Laughter", care soseşte pe 12 mai. Vara îi va aduce pe muzicieni în Europa, într-o serie de concerte cu multe zile deja sold out. Odată cu lansarea piesei noi, artiştii au amintit şi de un moment greu din cariera lor.

Astfel, în 2013 Paramore a fost aproape de destrămare, după lansarea albumului autointitulat. În 2015 pleca basistul, Jeremy Davis, iar Paramore îl pierdea şi pe toboşarul Zac Farro. Acesta a revenit totuşi, înregistrând cu colegii noul LP. Hayley Williams afirmă că lucrurile s-au mai liniştit şi că există pace şi armonie în trupă. Cu o carieră de 13 ani în spate şi cu 5 albume la activ, Paramore mai are multe de spus pe scena muzicii internaţionale.

E drept că trupa s-a reorientat de la rock alternativ şi pop punk la un "emo pop" şi mai nou un indie-electro cu influenţe pop. Ultimul album, "Pamore" a debutat pe locul întâi în USA Billboard 200 şi rămâne de văzut dacă performanţa poate fi echivalată de "After Laughter".

Citește mai multe despre Paramore
Videoclipuri cu Paramore
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE