Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO INFO CONCERT:
David Duchovny
Câștigă o invitație dublă la concertul lui Goran Bregovic din 29 septembrie INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir

Videoclip oficial: Paramore - Told You So

Paramore prezintă "Told You So", al doilea single de pe viitorul album, care primeşte un videoclip jucăuş. Revenirea trupei era confirmată luna trecută şi Hayley Williams şi băieţii ne prezintă un nou hit plin de bas.

Ritmul e mai degrabă tropical şi e la graniţa dintre electro şi pop. Basul mă duce cu gândul la Flea de la Red Hot Chili Peppers şi la improvizaţiile sale trăznite. Clipul "Told You So" o prezintă pe Hayley Williams meditând în tăcere, izolată de toţi şi de toate. Ceilalţi membri ai trupei călătoresc, îmbrăcaţi în uniforme roşii şi cântă în vreme ce merg cu o maşină vintage.

Hayley li se alătură cu o uniformă de şcolăriţă şi are un chorus hipnotic care se pretează la multe remixuri văratice. Acest single este extras de pe albumul "After Laughter", care soseşte pe 12 mai. Vara îi va aduce pe muzicieni în Europa, într-o serie de concerte cu multe zile deja sold out. Odată cu lansarea piesei noi, artiştii au amintit şi de un moment greu din cariera lor.

Astfel, în 2013 Paramore a fost aproape de destrămare, după lansarea albumului autointitulat. În 2015 pleca basistul, Jeremy Davis, iar Paramore îl pierdea şi pe toboşarul Zac Farro. Acesta a revenit totuşi, înregistrând cu colegii noul LP. Hayley Williams afirmă că lucrurile s-au mai liniştit şi că există pace şi armonie în trupă. Cu o carieră de 13 ani în spate şi cu 5 albume la activ, Paramore mai are multe de spus pe scena muzicii internaţionale.

E drept că trupa s-a reorientat de la rock alternativ şi pop punk la un "emo pop" şi mai nou un indie-electro cu influenţe pop. Ultimul album, "Pamore" a debutat pe locul întâi în USA Billboard 200 şi rămâne de văzut dacă performanţa poate fi echivalată de "After Laughter".

Citește mai multe despre Paramore
Videoclipuri cu Paramore
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE