Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO

Videoclip oficial: Paramore ft. Joy Williams - Hate To See Your Heart Break

Paramore a lansat alături de fosta membră The Civil Wars, Joy Williams, un nou single, intitulat ”Hate To See Your Heart Break”. Videoclipul alb-negru este regizat de Chuck David Willis, piesa fiind extrasă de pe varianta deluxe a ultimului album Paramore.

"Hate To See Your Heart Break" este piesa care îi oferă solistei ParamoreHayley Williams, ocazia de a cânta alături de una dintre prietenele sale din copilărie. Joy, câștigătoare a 4 premii Grammy și fostă membră a trupei The Civil Wars, o cunoaște pe Hayley de la vârsta de 12 ani, cele două fiind extrem de apropiate atât pe plan personal, cât și la nivel profesional.

"Când ne-am întâlnit prima oară, eu aveam 12 ani iar Joy avea 18 sau 19. Eu eram deja o fană a ei. Destinul a vrut ca noi să devenim prietene. Întotdeauna îmi dădea sfaturi grozave și asculta piese pe care le compuneam sau planurile mărețe pe care le aveam în privința viitoarei cariere de artist", a povestit Hayley Williams într-un interviu acordat NPR Music.

Despre piesa "Hate To See Your Heart Break", ce se regăsește pe varianta deluxe a albumului ”Paramore”, Hayley mărturisește că a este produsul unei stări melancolice comune.

"Amândouă eram puțin nostalgice. Am luat câte puțin din ideile fiecăreia și s-au potrivit împreună de minune. În ce privește vibe-ul old school al piesei, cred că în adâncul sufletului meu mi-am dorit de multă vreme să compun o piesă ca asta. Ceea ce iubesc cel mai mult în privința acestei melodii este faptul că ambele voci sunt suficient de puternice pentru a a fi luate în considerare individual, dar reușesc într-un fel să se armonizeze reciproc."

Citește mai multe despre Paramore
Videoclipuri cu Paramore
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE