Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Arcade Fire
INFO CONCERT:
Nick Cave and The Bad Seeds
INFO CONCERT:
Lord of the Dance
INFO CONCERT:
Caro Emerald
INFO CONCERT:
Cargo - concert aniversar
INFO CONCERT:
Star Wars live in concert - A New Hope
ANUNȚAT RECENT: Concert Massive Attack în România pe 21 iunie - Află detalii și cumpără bilete promoționale!

Videoclip oficial: Paramore - Hard Times

După o perioadă de teasing Paramore a anunţat noul său album, "After Laughter", prefaţat de un prim single. Noua piesă poartă numele de "Hard Times" şi a primit şi un videoclip oficial haios, fistichiu.

Acest debut a fost anticipat cu teasere pe bază de artwork misterios pe conturile de social media ale artiştilor. Acum aflăm că albumul cu numărul 5 se va numi "After Laughter" şi va debuta pe 12 mai. Dacă ne luăm după piesa "Hard Times", Paramore a renunţat la rockul alternativ cu care pornise la drum, trecând la electro-pop. Influenţele colaborării recente cu Chvrches se simt.

Paramore este la bază o trupă de rock din SUA, înfiinţată în 2004 şi având-o ca vedetă pe solista Hayley Williams. De-a lungul ultimei jumătăţi de deceniu formaţia a pierdut doi dintre membrii fondatori, în urma unui conflict cu Hayley. Totuşi în ultimul an toboşarul Zac Farro a revenit, iniţial anunţând că doar pentru acest album şi ulterior alăturându-se lineup-ului final.

"After Laughter" va include 12 piese şi va avea debutul marcat de un turneu britanic în iunie. Ultimul album al formaţiei a fost "Paramore" din 2013, care a debutat pe locul întâi în US Billboard 200. A vândut 106.000 de copii în prima săptămână şi a fost certificat dublu platinum. Pe Paramore îi vom ţine minte mereu pentru piesele catchy din jocuri video, precum "The Sims 2", seria "Rock Band" sau "NHL 08".

Grupul a contribuit cu două piese şi pentru coloana sonoră a peliculei "Twilight".

Citește mai multe despre Paramore
Videoclipuri cu Paramore
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE