BTLIVE - Concert byron
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Havasi, în cadrul unui interviu pentru InfoMusic, imediat după concertul de pe 19 noiembrie 2017Inspiraţie, muzică, imagini, lumini şi dans sau simplu... Havasi Chitaristul Malcom Young, membru fondator AC/DCCo-fondatorul trupei AC/DC, Malcolm Young a murit la 64 de ani Echipa Despot cântă ”We Will Rock You” la metrouVIDEO: Echipa Despot la Vocea României 2017 cântă "We Will Rock You" la metrou INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
KRAFTWERK 3-D
Ai ratat Black Friday? Profită de ofertele Crazy Days!

Videoclip oficial: Paramore - Hard Times

După o perioadă de teasing Paramore a anunţat noul său album, "After Laughter", prefaţat de un prim single. Noua piesă poartă numele de "Hard Times" şi a primit şi un videoclip oficial haios, fistichiu.

Acest debut a fost anticipat cu teasere pe bază de artwork misterios pe conturile de social media ale artiştilor. Acum aflăm că albumul cu numărul 5 se va numi "After Laughter" şi va debuta pe 12 mai. Dacă ne luăm după piesa "Hard Times", Paramore a renunţat la rockul alternativ cu care pornise la drum, trecând la electro-pop. Influenţele colaborării recente cu Chvrches se simt.

Paramore este la bază o trupă de rock din SUA, înfiinţată în 2004 şi având-o ca vedetă pe solista Hayley Williams. De-a lungul ultimei jumătăţi de deceniu formaţia a pierdut doi dintre membrii fondatori, în urma unui conflict cu Hayley. Totuşi în ultimul an toboşarul Zac Farro a revenit, iniţial anunţând că doar pentru acest album şi ulterior alăturându-se lineup-ului final.

"After Laughter" va include 12 piese şi va avea debutul marcat de un turneu britanic în iunie. Ultimul album al formaţiei a fost "Paramore" din 2013, care a debutat pe locul întâi în US Billboard 200. A vândut 106.000 de copii în prima săptămână şi a fost certificat dublu platinum. Pe Paramore îi vom ţine minte mereu pentru piesele catchy din jocuri video, precum "The Sims 2", seria "Rock Band" sau "NHL 08".

Grupul a contribuit cu două piese şi pentru coloana sonoră a peliculei "Twilight".

Citește mai multe despre Paramore
Videoclipuri cu Paramore
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE