Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Poze de la concertul Nightwish - 20 de ani INFO CONCERT:
Summer Well 2019
Summer Well 2018: Picnic indie cu topping electro și hip-hop autentic pe scena Red Bull INFO CONCERT:
AWAKE Festival 2018
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett

Videoclip oficial: Paramore - Fake Happy

Falsa fericire este captivantă atunci când o prezintă Paramore, prin a sa reprezentantă, Hayley Williams. Regia noului clip ”Fake Happy” este semnată de Zac Farro, filmările având loc în New York.

"Ei bine, titlul este destul de explicit în privința semnificației piesei. Cred că sunt multe situații în care ieșim în oraș sau facem anumite lucruri, deși nu ne simțim așa cum ne comportăm în exterior, știi ce spun, în sensul că vrem să arătăm diferit de cum ne simțim în interior...", detalia Hayley Williams într-un interviu acordat lui Zane Lowe.

Fake Happy” este o piesă compusă de Hayley Williams și Taylor York și se regăsește pe albumul ”After Laughter”. Acesta disc marchează întoarcerea toboșarului Zac Farro, după plecarea sa din trupă din 2010. Cel de-al 5-lea album de studio al formației a fost lansat în mai 2017 și s-a plasat pe prima poziție în topul US Top Alternative Albums (Billboard).

Tracklist ”After Laughter” - Paramore:

 1. "Hard Times"
 2. "Rose-Colored Boy"
 3. "Told You So"
 4. "Forgiveness"
 5. "Fake Happy"
 6. "26"
 7. "Pool"
 8. "Grudges"
 9. "Caught in the Middle"
 10. "Idle Worship"
 11. "No Friend"
 12. "Tell Me How"

Discul anterior, ce a purtat numele formației, a debutat pe prima poziție în topul Billboard 200, fiind cel mai bine primit material din discografia formației. De pe acest album au fost promovate single-urile "Now", "Still Into You", "Ain't It Fun".

Citește mai multe despre Paramore
Videoclipuri cu Paramore
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE