Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
BT Live: Zdob și Zdub / A-C Leonte
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
The Cure
INFO CONCERT:
ARTmania Festival 2019

Videoclip oficial: Paramore - Fake Happy

Falsa fericire este captivantă atunci când o prezintă Paramore, prin a sa reprezentantă, Hayley Williams. Regia noului clip ”Fake Happy” este semnată de Zac Farro, filmările având loc în New York.

"Ei bine, titlul este destul de explicit în privința semnificației piesei. Cred că sunt multe situații în care ieșim în oraș sau facem anumite lucruri, deși nu ne simțim așa cum ne comportăm în exterior, știi ce spun, în sensul că vrem să arătăm diferit de cum ne simțim în interior...", detalia Hayley Williams într-un interviu acordat lui Zane Lowe.

Fake Happy” este o piesă compusă de Hayley Williams și Taylor York și se regăsește pe albumul ”After Laughter”. Acesta disc marchează întoarcerea toboșarului Zac Farro, după plecarea sa din trupă din 2010. Cel de-al 5-lea album de studio al formației a fost lansat în mai 2017 și s-a plasat pe prima poziție în topul US Top Alternative Albums (Billboard).

Tracklist ”After Laughter” - Paramore:

 1. "Hard Times"
 2. "Rose-Colored Boy"
 3. "Told You So"
 4. "Forgiveness"
 5. "Fake Happy"
 6. "26"
 7. "Pool"
 8. "Grudges"
 9. "Caught in the Middle"
 10. "Idle Worship"
 11. "No Friend"
 12. "Tell Me How"

Discul anterior, ce a purtat numele formației, a debutat pe prima poziție în topul Billboard 200, fiind cel mai bine primit material din discografia formației. De pe acest album au fost promovate single-urile "Now", "Still Into You", "Ain't It Fun".

Citește mai multe despre Paramore
Videoclipuri cu Paramore
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE