Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
James Arthur

Videoclip oficial: Paradise Lost - Fall From Grace

Paradise Lost a lansat single-ul "Fall From Grace" de pe noul său album, "Obsidian", pe care îl va lansa pe 15 mai prin Nuclear Blast. Piesa primeşte un videoclip tragic, care prezintă un bărbat pregătit să îşi încheie socotelile cu viaţa. Îl puteţi viziona în articol.

"Fall From Grace" este cea mai nouă melodie de la Paradise Lost şi explorează trăirile unei persoane care nu îşi mai doreşte să trăiască. Vedem asta în special în clipul oficial, în care un bărbat îşi pregăteşte frenetic sfârşitul. Povestea este spusă invers, cu suicidul având loc la început şi apoi vedem frenezia bărbatului care pregăteşte un soi de altar păgân. Ar putea foarte bine să fie cazna la care este supus cel care a murit, în purgatoriu.

Noul single este extras de pe viitorul album al trupei, "Obsidian", care va sosi pe 15 mai prin casa de discuri Nuclear Blast. Abundă de chitare întunecate şi grele, sacadate şi o voce hipnotică a lui Nick Holmes, care toacă silabele metodic peste acele chitare ce prevestesc sfârşitul. Viitorul disc va fi cel cu numărul 16 din cariera bogată a pionierilor gothic metal-ului. În spatele său se află producătorul Jaime Gomez Arellano, care a ales o abordare sonică mai bogată şi mai dinamică în comparaţie cu albumul "Medusa".

Acest material a primit influenţe de la gothic rock-ul anilor '80, în special pe piese ca "Ghosts", care se doreşte deja a fi un imn al cluburilor goth. Chitaristul Paradise Lost, Greg Mackintosh a vorbit cu publicaţia The Drummer Guy despre viitorul LP, afirmând următoarele:

Sunt câteva piese pe noul disc, care continuă de unde a rămas "Medusa", dar grosul implică varietate. E greu să pui exact punctul pe "i", dar câteva piese aş zice că pot aparţine genului "goth music al anilor '80". Sunt şi melodii între genuri şi eclectice. Va fi un album variat, cred.

"Obsidian" are tracklist-ul:

01. Darker Thoughts
02. Fall From Grace
03. Ghosts
04. The Devil Embraced
05. Forsaken
06. Serenity
07. Ending Days
08. Hope Dies Young
09. Ravenghast

Grupul britanic este activ din 1988 şi a abordat genuri ca gothic metal, doom metal şi gothic rock. Aceasta este una dintre puţinele trupe care au păstrat un lineup stabil pe parcursul anilor, centrat în jurul lui Nick Holmes (solist), Greg Mackintosh şi Aaron Aedy (chitarişti) şi basistul Steve Edmonson. Trupa a cântat în România în 2014, în cadrul Metalhead Meeting 2014, unde au mai urcat pe scenă şi Finntroll, Hatesphere, Omen şi Tiarra, la Arenele Romane.

Citește mai multe despre Paradise Lost
Videoclipuri cu Paradise Lost
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE