Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO Lady Gaga canta imnul SUA investire Joe Biden 2021Urmăreşte-o pe Lady Gaga cântând imnul SUA la investirea lui Joe Biden - VIDEO Anthony Hopkins și Jodie Foster în cadrul seriei "Actors on Actors"Anthony Hopkins și Jodie Foster reuniți după 30 de ani de la "Tăcerea mieilor" - VIDEO Billie Eillish / RosaliaBillie Eilish și Rosalia lansează piesa "Lo Vas a Olvidar", de pe soundtrack-ul "Euphoria"

Videoclip oficial: Paradise Lost - Darker Thoughts

Paradise Lost a lansat un nou album şi însoţeşte acest debut cu un single, "Darker Thoughts". O piesă cu început sensibil, care devine tot mai heavy, această creaţie muzicală primeşte un videoclip întunecat tipic pentru formaţia britanică. Îl puteţi viziona în articol.

"Darker Thoughts" este mai aproape de elementul gothic al trupei decât de cel doom sau death, cel puţin dacă asculţi prima treime a piesei. Este practic o înlănţuire de pian, elemente orchestrale şi vocea solistului Nick Holmes. Acest single de pe noul album, "Obsidian" vine după ce în aprilie am ascultat piesa "Fall From Grace", cu un videoclip traumatizant şi deprimant, cu aluzii la purgatoriu sau suicid. De această dată avem un clip Paradise Lost în care un personaj cutreieră pădurea în căutarea unui ţel.

Secţiunea lui Nick a fost filmată înainte de carantină şi izolare, iar producătorul clipului, Ash Pears a trebuit să îl completeze cu imagini din arhiva sa. Aşa se explică toate acele secvenţe filmate cu drona în pădure, dar şi multiple prim planuri artistice alb-negru cu gura solistului stilizată cu aburi şi efecte similare cu testele Rorschach. Solo-ul dinspre final este sincronizat cu peisaje dezolante care curg la nesfârşit cu câte o pasăre singuratică pe cer sau o pată de cerneală care se pierde în apă.

Holmes a descris astfel piesa:

Muzical, este o piesă din 2 jumătăţi şi a fost iniţial compusă ca un intro spre finalul procesului de scriere a lui "Obsidian". Ca urmare, este una dintre piesele mai spontane de pe album. Ca versuri, abordează tema alegerii căii greşite, atunci când nu te uiţi înainte să faci un salt şi apoi trebuie să îţi asumi consecinţele deciziilor dubioase.

Aceasta este o piesă cel puţin 3 stări de spirit, de la tristeţe, la disperare şi apoi la frenezie. "Obsidian" este albumul Paradise Lost cu numărul 16, înregistrat cu producătorul Jaime Gomez Arellano. Au trecut 3 ani de la ultimul release al grupului din Halifax, "Medusa" din 2017. Acela a fost un LP death-doom, dar acum trupa a integrat mai multe elemente gothic metal şi simfonice, intenţionând şi să livreze un sunet mai întunecat, dar mai puţin heavy.

Noul disc are 11 piese, iar solistul l-a numit un album eclectic, nefericit, cu piese triste, lente şi rapide.

Citește mai multe despre Paradise Lost
Videoclipuri cu Paradise Lost
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE