Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO Lady Gaga canta imnul SUA investire Joe Biden 2021Urmăreşte-o pe Lady Gaga cântând imnul SUA la investirea lui Joe Biden - VIDEO Anthony Hopkins și Jodie Foster în cadrul seriei "Actors on Actors"Anthony Hopkins și Jodie Foster reuniți după 30 de ani de la "Tăcerea mieilor" - VIDEO Billie Eillish / RosaliaBillie Eilish și Rosalia lansează piesa "Lo Vas a Olvidar", de pe soundtrack-ul "Euphoria"

Videoclip oficial: Paradise Lost - Blood and Chaos

Paradise Lost tocmai au lansat un nou videoclip, cel al piesei "Blood and Chaos". Melodia provine de pe viitorul album al trupei de death metal, intitulat "Medusa". Acesta va sosi pe 1 septembrie şi a fost precedat de teasere şi clipuri din studio.

Cu acest release Paradise Lost şi-a dus discografia la 15 materiale. Cu influenţe de doom şi death, noua melodie porneşte cu solo-uri specifice trupei. Videoclipul are fix aerul deprimant şi întunecat al filmului "28 Days Later". E un univers în care câteva personaje încearcă să supravieţuiască, în ceea ce pare a fi un viitor post apocaliptic.

Marcat de violenţă, haos şi persoane care cutreieră natura şi oraşele fără ţintă, acest clip prezintă umanitatea la punctul său de reset. Oamenii care se întâlnesc se privesc cu teamă, vedem şi scene violente şi o obsesie pentru protecţia bunurilor personale. Metaliştii britanici au apelat la regizorul Ash Pears de la AshTV Music pentru această creaţie vizuală.

Clipul a fost inspirat de altfel de versuri, care menţionează teme precum sălbăticia umană şi instinctele primare. Universul creat de regizor este unul al lipsei de curent electric şi al întoarcerii la primitivitate. Bateriile, chibriturile şi brichetele devin comorile cele mai de preţ ale supravieţuitorilor. Actorul principal al videoclipului este Nick Lester, acel roşcat cu plete, care şi-a luat foarte în serios personajul. Recent am văzut şi un lyric video pentru piesa "The Longest Winter", de la Paradise Lost, preluată de pe acelasi disc.

Noul album "Medusa" va sosi cu 8 piese principale şi 3 bonus, fiind disponibil atât ca CD cu digibook, cât şi ca vinil de 180 de grame. Există şi un "Collector's Box", care include un digibook, o carte cu fotografii, un disc de 7 inch "Blood and Chaos", o lumânare, un poster, fotografie cu trupa şi un steag. Odată cu debutul LP-ului va avea loc şi un concert special în Stutgart, la LKA Longhorm, pe 1 septembrie 2017.

Citește mai multe despre Paradise Lost
Videoclipuri cu Paradise Lost
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE