Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Ana Munteanu, câștigătoarea emisiunii Vocea României 2017Ana Munteanu a câștigat Vocea României 2017, aducând victoria în echipa Smiley - VIDEO INFO CONCERT:
Revelion 2018 la Palatul Parlamentului: Glamour Party cu Ștefan Bănică
INFO CONCERT:
Schöenbrunn Palace Orchestra Vienna
INFO CONCERT:
Holograma lui Ronnie James Dio în concert
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
eMAGIA Sarbatorilor: Alege darurile potrivite la cele mai bune prețuri!

Videoclip oficial: Paradise Lost - Blood and Chaos

Paradise Lost tocmai au lansat un nou videoclip, cel al piesei "Blood and Chaos". Melodia provine de pe viitorul album al trupei de death metal, intitulat "Medusa". Acesta va sosi pe 1 septembrie şi a fost precedat de teasere şi clipuri din studio.

Cu acest release Paradise Lost şi-a dus discografia la 15 materiale. Cu influenţe de doom şi death, noua melodie porneşte cu solo-uri specifice trupei. Videoclipul are fix aerul deprimant şi întunecat al filmului "28 Days Later". E un univers în care câteva personaje încearcă să supravieţuiască, în ceea ce pare a fi un viitor post apocaliptic.

Marcat de violenţă, haos şi persoane care cutreieră natura şi oraşele fără ţintă, acest clip prezintă umanitatea la punctul său de reset. Oamenii care se întâlnesc se privesc cu teamă, vedem şi scene violente şi o obsesie pentru protecţia bunurilor personale. Metaliştii britanici au apelat la regizorul Ash Pears de la AshTV Music pentru această creaţie vizuală.

Clipul a fost inspirat de altfel de versuri, care menţionează teme precum sălbăticia umană şi instinctele primare. Universul creat de regizor este unul al lipsei de curent electric şi al întoarcerii la primitivitate. Bateriile, chibriturile şi brichetele devin comorile cele mai de preţ ale supravieţuitorilor. Actorul principal al videoclipului este Nick Lester, acel roşcat cu plete, care şi-a luat foarte în serios personajul. Recent am văzut şi un lyric video pentru piesa "The Longest Winter", de la Paradise Lost, preluată de pe acelasi disc.

Noul album "Medusa" va sosi cu 8 piese principale şi 3 bonus, fiind disponibil atât ca CD cu digibook, cât şi ca vinil de 180 de grame. Există şi un "Collector's Box", care include un digibook, o carte cu fotografii, un disc de 7 inch "Blood and Chaos", o lumânare, un poster, fotografie cu trupa şi un steag. Odată cu debutul LP-ului va avea loc şi un concert special în Stutgart, la LKA Longhorm, pe 1 septembrie 2017.

Citește mai multe despre Paradise Lost
Videoclipuri cu Paradise Lost
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE