Urmărește-ne în Social Media

Papa Roach - Who Do You Trust?

Papa Roach nu lansează prea des videoclipuri haioase, dar când o face, rezultatul e spectaculos. "Who Do You Trust" este o ironie clară la adresa posturilor de ştiri şi a talk show-urilor, cu solistul Jacoby devenind gazda unui astfel de show. Urmăreşte clipul în articol.

Papa Roach pregăteşte un nou album de studio, iar "Who Do You Trust?" serveşte ca single promoţional pentru acel LP. Melodia a sosit împreună cu un alt single, "Renegade Music", care sună ca un imn bun de animat un întreg stadion. În clipul cel nou Jacoby Shaddix şi colegii de trupă apar în postura de jurnalişti, cameramani şi reporteri, care preiau frâiele unui post de televiziune local.

Piesa are un crescendo molipsitor spre final, plin de energie şi BPM crescut, care va pune cu siguranţă "Who Do You Trust?" pe playlisturi de jogging. Jacoby Shaddix descrie astfel noul cântec:

Această melodie este o declaraţie de angajament. În ziua de azi, în cine ai încredere? Mesajul piesei este de a gândi cu propriul creier şi a crede în tine însuţi, iar imaginile clipului se potrivesc cu asta. Este o mare de informaţii, iar totul este defocalizat. Eşti lăsat plutind în această mare, încercând să iei decizii de capul tău.

În cine ai încredere?

Viitorul album nu are încă un titlu, dar la începutul verii Shaddix confirmase că trupa a intrat în studio imediat după sesiunile de înregistrare pentru "Crooked Teeth". Noua muzică a fost numită "viitorul pas în evoluţia muzicală a trupei". Papa Roach va încheia anul 2018 cu câteva concerte în Statele Unite, în această toamnă. În decembrie ajunge în Japonia şi Coreea de Sud pentru un tur al bazelor militare din Asia.

Pentru începutul de 2019 este programat un turneu împreună cu cei de la Shinedown şi Asking Alexandria în februarie şi martie. Papa Roach a alternat între videoclipuri cu mişcări de balet precum "None of the Above" şi o abordare sexy în "My Medication" la început de 2018. "Born for Greatness" este un alt single viral de pe ultimul LP, care a primit deja două clipuri.

Motivul pentru care primi un nou disc atât de rapid este anularea turneului cu Of Mice and Men anul trecut, ceea ce le-a dat muzicienilor timp să compună piese în plus. 12 track-uri au rezultat pentru viitorul release.

Comentarii