Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 RBD"Rebelde" va fi difuzat pe Netflix într-o nouă versiune - TEASER Liana Stanciu anunțâ când vom afla care e piesa României la Eurovision 2021Piesa României la Eurovision 2021 - Când e aleasă și ce jurați fac selecția Ana-Maria Mărgean la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Ana-Maria Mărgean a fost micuța ventrilocă care a primit Golden Buzz de la Andra Destiny ALA la "Românii au talent" 2021Destiny ALA a emoționat juriul de la "Românii au talent" cu puterea de a simți muzica chiar dacă nu o aud Anya Taylor-Joy în trailerul "The Queen's Gambit"Câștigătorii Globurilor de Aur 2021 - Lista completă Adriana & Romică - Maria Tănase și Fărâmiță Lambru la "Te cunosc de undeva!"Adriana Trandafir și Romică Țociu i-au portretizat pe Maria Tănase și Fărâmiță Lambru și au câștigat cea de-a patra gală "Te cunosc de undeva!"

Videoclip oficial: Papa Roach - Traumatic

În vreme ce unele formaţii lansează clipuri de sezon iernatic acum, Papa Roach preferă un videoclip ceva mai trăznit şi hardcore. E vorba despre "Traumatic", material vizual pentru cel mai nou single al trupei.

Avem de toate în acest clip: cămăşi de forţă, toboşari care cântă la buşteni, capre şi persoane lipite cu scotch de perete. "Traumatic" este cel mai nou single extras de pe albumul "Crooked Teeth". În videoclip îl vedem pe solistul Jacoby Shaddix suspendat cu capul în jos şi legat într-o cămaşă de forţă. Posturile inedite par extrase dintr-un concert şi sunt alternate cu cadre trăznite cu membrii formaţiei.

Îl vedem pe toboşar cum bate la un buştean sau cum este legat de un perete cu bandă adezivă şi continuă să cânte. Ceilalţi muzicieni se joacă cu baloane şi se prostesc pe lângă o turmă de capre. Avem şi circari care scuipă foc şi ne perindăm prin sălile de concerte unde Shaddix şi ai săi au zguduit atmosfera. Papa Roach a anunţat recent un nou turneu nord american cu multe opriri şi cu invitaţi speciali trupele Nothing More şi Escape the Fate.

Aceste concerte vin după un turneu european de mare succes. Ultimul disc al trupei, "Crooked Teeth" a fost produs de către Nicholas "RAS" Furlong şi Colin Brittain, cu excepţia piesei "Born for Greatness". La aceasta şi-au adus aportul Jason Evigan (care a colaborat cu Demi Lovato şi Maroon 5), Furlong şi Brittain. Producătorii s-au declarat fani Papa Roach de mici şi au încercat să aducă înapoi sunetul de la începutul anilor 2000 şi de pe albumul "Infest".

Trupa ar pregăti deja următorul release, urmând să intre în studio în iunie 2018.

Citește mai multe despre Papa Roach
Videoclipuri cu Papa Roach
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE