Urmărește-ne în Social Media

Papa Roach - None of the Above

Papa Roach uneşte ritmul frenetic al piesei "None of the Above" cu o coregrafie plină de viaţă pentru clipul său oficial. Pentru a realiza această creaţie artistică a fost implicată o trupă de balet, cu mişcări foarte complexe şi variate, abordând multiple genuri muzicale.

Papa Roach nu este deloc un nume străin de clipuri inedite, după ce a lansat un vizual BDSM numit "My Medication" şi o melodie de susţinere a celor cu handicapuri, "Born for Greatness". Asta după ce trupa a cântat cu capul în jos şi în cămăşi de forţă în clipul "Traumatic".

În "None of the Above" Jacoby Shaddix începe blând piesa, cu o abordare pop, virând brusc spre rock pe măsură ce "decolează" riffurile de chitară. Sună a melodie de jogging sau de joc de curse de pe consolele de jocuri. Dansatorii din clip se unduiesc ca şi cum ar exorciza demoni proprii, reuşind totuşi sincronizări uimitoare.

Îmbrăcaţi în haine albe balerinii sunt la graniţa dintre krunk şi balet modern. Vedem şi breakdance, figuri de dans acrobatic, condimentate cu cadre cu membrii formaţiei. O porţiune electronică a melodiei, completată cu un solo neaşteptat reprezintă sarea şi piperul acestui single.

"None of the Above" este un single extras de pe albumul "Crooked Teeth", lansat de Papa Roach anul trecut. Această piesă a fost scrisă spre finalul sesiunii de compoziţie pentru acel disc. Muzicienii americani au dorit realizarea unui imn rock clasic, cu influenţe contemporane. Filmarea sa a fost realizată la castelul Beaufort din Luxembourg, cu aportul trupei de balet DanceXperience.

Videoclipul a fost regizat de Bryson Roatch, care a mai colaborat cu Papa Roach şi pe ultimele materiale vizuale ale trupei. În perioada următoare formaţia pregăteşte ultimele concerte din etapa nord americană a turneului "Crooked Teeth".

Îi vor însoţi şi grupurile Nothing More şi Escape the Fate, pe parcursul lunilor aprilie şi mai. Urmează şi o serie de concerte europene în august.

PUBLICITATE
Comentarii