Urmărește-ne în Social Media

Papa Roach - My Medication

În săptămâna lui Valentine's Day Papa Roach preferă un alt tip de iubire, ceva mai dezinhibată. O manifestă în videoclipul cel nou "My Medication", care capătă o tentă BDSM la un moment dat. Îl puteţi urmări mai jos.

"My Medication" intercalează secvenţe cu solistul Jacoby Shaddix şi membrii formaţiei cântând, cu momente senzuale NSFW. Două fete cu zgărzi şi brăţări se sărută şi se mângâie pe haine transparente. Lucrurile sunt duse mai departe la mijlocul piesei, între ciorapi de plasă şi frânghii legate strâns. Papa Roach nu alunecă în 50 Shades of Grey, dar nici departe nu este.

Materialul vizual a fost filmat în Berlin anul trecut şi foloseşte o atmosferă întunecată şi gothică, specifică cluburilor germane underground. Piesa în sine este clasică Papa Roach, cu chorusuri catchy, dar faţă de alte creaţii ale trupei din ultimul an are un solo interesat spre final, cu influenţe electronice. Aminteşte de sound-ul celor de la Disturbed de pe vremea când aveau piese selectate pentru jocurile NFS.

Single-ul "My Medication" este extras de pe albumul "Crooked Teeth" lansat în mai 2017 prin Eleven Seven Music. La începutul acestei luni Papa Roach trimitea un mesaj de putere şi inspiraţie prin clipul "Born for Greatness". Acesta includea persoane cu handicapuri care au ajuns atleţi sau gimnaşti pe forţe proprii, depăşind impedimentele.

Formaţia urmează să pornească un turneu nord american pe 20 februarie, împreună cu trupele A Day to Remember, Falling In Reverse şi The Devil Wears Prada. Grupul american va reveni în studio la vară pentru a începe lucrul la un viitor disc, care va continua pe linia începută cu "Crooked Teeth".

Comentarii