Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO Lady Gaga canta imnul SUA investire Joe Biden 2021Urmăreşte-o pe Lady Gaga cântând imnul SUA la investirea lui Joe Biden - VIDEO Anthony Hopkins și Jodie Foster în cadrul seriei "Actors on Actors"Anthony Hopkins și Jodie Foster reuniți după 30 de ani de la "Tăcerea mieilor" - VIDEO Billie Eillish / RosaliaBillie Eilish și Rosalia lansează piesa "Lo Vas a Olvidar", de pe soundtrack-ul "Euphoria"

Videoclip oficial: Papa Roach - My Medication

În săptămâna lui Valentine's Day Papa Roach preferă un alt tip de iubire, ceva mai dezinhibată. O manifestă în videoclipul cel nou "My Medication", care capătă o tentă BDSM la un moment dat. Îl puteţi urmări mai jos.

"My Medication" intercalează secvenţe cu solistul Jacoby Shaddix şi membrii formaţiei cântând, cu momente senzuale NSFW. Două fete cu zgărzi şi brăţări se sărută şi se mângâie pe haine transparente. Lucrurile sunt duse mai departe la mijlocul piesei, între ciorapi de plasă şi frânghii legate strâns. Papa Roach nu alunecă în 50 Shades of Grey, dar nici departe nu este.

Materialul vizual a fost filmat în Berlin anul trecut şi foloseşte o atmosferă întunecată şi gothică, specifică cluburilor germane underground. Piesa în sine este clasică Papa Roach, cu chorusuri catchy, dar faţă de alte creaţii ale trupei din ultimul an are un solo interesat spre final, cu influenţe electronice. Aminteşte de sound-ul celor de la Disturbed de pe vremea când aveau piese selectate pentru jocurile NFS.

Single-ul "My Medication" este extras de pe albumul "Crooked Teeth" lansat în mai 2017 prin Eleven Seven Music. La începutul acestei luni Papa Roach trimitea un mesaj de putere şi inspiraţie prin clipul "Born for Greatness". Acesta includea persoane cu handicapuri care au ajuns atleţi sau gimnaşti pe forţe proprii, depăşind impedimentele.

Formaţia urmează să pornească un turneu nord american pe 20 februarie, împreună cu trupele A Day to Remember, Falling In Reverse şi The Devil Wears Prada. Grupul american va reveni în studio la vară pentru a începe lucrul la un viitor disc, care va continua pe linia începută cu "Crooked Teeth".

Citește mai multe despre Papa Roach
Videoclipuri cu Papa Roach
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe și actualizat pe la .
CLOSE
CLOSE