Urmărește-ne în Social Media

Papa Roach - Elevate

Papa Roach a lansat primul videoclip din această primăvară, "Elevate". Track-ul este unul inedit, pentru că începe ca o melodie pop, virează spre hip-hop şi apoi revine la rock alternativ combinat cu EDM. Vă invităm să îi urmăriţi clipul în cadrul articolului.

Solistul Jacoby Shaddix este protagonistul acestui clip, pe un fundal compus din lasere stroboscopice, iar reprezentaţia sa şi a colegilor de trupă alternează cu povestea unei tinere. Fata cu haina din piele roşie este bântuită de spectre şi aleargă mereu de o variantă întunecată a sa şi de viziuni. "Elevate" pare că se pregăteşte constant de un drop de EDM sau dubstep, doar că acesta vine pe două planuri: mixaj de studio şi solo-uri de chitară. Ceva ce l-ar face pe Skrillex mândru putem spune.

Refrenul este foarte fredonabil, dar şi extrem de remixabil, chitara putând urca mult mai mult. Cadrele stroboscopice sunt excelent realizate şi nerecomandate celor care au probleme cu imaginile luminoase care se succed rapid. Prin acest single Papa Roach ar putea semnaliza faptul că se pregăteşte să navigheze în apele Imagine Dragons sau Bring Me the Horizon, care au tot flirtat cu EDM-ul şi pop-ul în ultima vreme, deşi aparţin de indie rock, respectiv metalcore.

Papa Roach se pregăteşte de un turneu amplu în această vară, alături de Asking Alexandria şi Bad Wolves. Asking Alexandria a primit un nou suflu odată cu revenirea solistului Danny Worsnop, iar Bad Wolves e pe val de când cu coverul tribut "Zombie" după piesa The Cranberries. Turneul Papa Roach "Who Do You Trust" debutează pe 27 iulie în Dallas şi se încheie pe 1 septembrie în Las Vegas.

Albumul "Who Do You Trust?" al trupei a debutat în luna ianuarie a acestui an prin Eleven Seven Music. A venit rapid după "Crooked Teeth", LP-ul din 2017. Această succesiune s-a explicat prin turneul anulat de muzicieni. Papa Roach ar fi trebuit să plece în turneu cu Of Mice and Men, dar fostul său solist a avut probleme de sănătate şi planurile au picat.

Astfel s-a reaprins focul creativ al formaţiei şi Jacoby şi băieţii au scos un nou album. Au rezultat 12 piese, după un travaliu început vara trecută. Aceiaşi producători ca la discul precedent au fost în studio: Nicholas Furlong şi Colin Brittain, deci vibe-ul s-a păstrat, dar şi sunetul, cu unele pigmentari din zona pop sau EDM.

Comentarii