Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Paul McCartneyPaul McCartney descrie relația sa cu John Lennon în ultimii lui ani din viață Amy Lee, Evanescence în concert la Rock the City 2012Amy Lee constată lipsa femeilor din muzica rock: "Chiar SUNTEM lăsate pe dinafară" Bryan AdamsCel mai mare concert de la debutul pandemiei în Germania are loc în septembrie Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019"Smoke on the Water" în 2020, prin ochii lui Ian Gillan (Deep Purple) Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei

Videoclip oficial: Papa Roach - Crooked Teeth

Papa Roach a lansat videoclipul piesei „Croocked Teeth”. Single-ul este extras de pe viitorul album al trupei, care va fi lansat în acest an.

Noul clip a fost produs de Bryson Roatch. Piesa este extrasă de pe viitorul album, care va fi lansat la sfârșitul acestui an. Papa Roach a înregistrat albumul la Steakhouse Studio din Hollywood, California.

„Chiar cred că este o schimbare în sound-ul de pe noul album, față de cele precedente. Țelul nostru a fost să zdruncinăm puțin lucrurile pe noul material. E al nouălea sau al zecilea album - nici nu mai știu - și doar am vrut să mergem și să încercăm ceva mai nou. Am început să alegem producători. Voiam să ieșim din tipare, așa că i-am ales pe Nick (Nicholas „Ras” Furlong) și Colin („Doc” Brittain). Amândoi sunt tineri și chiar ei ne-au zis că au crescut ascultând Papa Roach. Au fost foarte entuziasmați de propunere. Noul material seamănă puțin cu primul nostru album, „Infest” care a făcut un copil cu cel de-al treilea, din 2004, „Getting Away With Murder”.”, a declarat solistul trupei, Jacoby Shaddix

Papa Roach a luat ființă în 1993 la inițiativa solistului Jacoby Shaddix și bateristului Dave Buckner. Albumul de debut, „Old Friends from Young Years”, a fost lansat patru ani mai târziu  pentru ca în luna octombrie 1999 trupa să semneze un contract cu casa de discuri DreamWorks Records. „Infest” a apărut la începutul anului 2000 și a fost albumul care a adus celebritatea americanilor. Discul a fost nominalizat la premiul Grammy și s-a vândut în peste 7 milioane de unități la nivel global.

Citește mai multe despre Papa Roach
Videoclipuri cu Papa Roach
Publicat de Iolanda Grecu, Redactor, pe .
CLOSE
CLOSE