Urmărește-ne în Social Media

Papa Roach - Crooked Teeth

Papa Roach a lansat videoclipul piesei „Croocked Teeth”. Single-ul este extras de pe viitorul album al trupei, care va fi lansat în acest an.

Noul clip a fost produs de Bryson Roatch. Piesa este extrasă de pe viitorul album, care va fi lansat la sfârșitul acestui an. Papa Roach a înregistrat albumul la Steakhouse Studio din Hollywood, California.

„Chiar cred că este o schimbare în sound-ul de pe noul album, față de cele precedente. Țelul nostru a fost să zdruncinăm puțin lucrurile pe noul material. E al nouălea sau al zecilea album - nici nu mai știu - și doar am vrut să mergem și să încercăm ceva mai nou. Am început să alegem producători. Voiam să ieșim din tipare, așa că i-am ales pe Nick (Nicholas „Ras” Furlong) și Colin („Doc” Brittain). Amândoi sunt tineri și chiar ei ne-au zis că au crescut ascultând Papa Roach. Au fost foarte entuziasmați de propunere. Noul material seamănă puțin cu primul nostru album, „Infest” care a făcut un copil cu cel de-al treilea, din 2004, „Getting Away With Murder”.”, a declarat solistul trupei, Jacoby Shaddix

Papa Roach a luat ființă în 1993 la inițiativa solistului Jacoby Shaddix și bateristului Dave Buckner. Albumul de debut, „Old Friends from Young Years”, a fost lansat patru ani mai târziu  pentru ca în luna octombrie 1999 trupa să semneze un contract cu casa de discuri DreamWorks Records. „Infest” a apărut la începutul anului 2000 și a fost albumul care a adus celebritatea americanilor. Discul a fost nominalizat la premiul Grammy și s-a vândut în peste 7 milioane de unități la nivel global.

Comentarii