Urmărește-ne în Social Media

Papa Roach - Born For Greatness

Papa Roach a lansat la începutul acestei luni un nou videoclip pentru piesa "Born for Greatness". Melodia primise un clip cu secvenţe extrase din concertele trupei la finalul anului trecut, iar acum are parte şi de un clip cu o poveste şi un mesaj. Vă invităm să îl vizionaţi mai jos.

Povestea începe cu o gaşcă de copii care lipesc afişe, amintind de peliculele recente "Stranger Things" şi "IT". E genul de piesă dedicată celor unici, care nu se integrează uşor şi îşi caută locul în lume. Refrenul melodiei are influenţe clare dubstep, amintind de perioada când Korn a colaborat cu Skrillex şi când drop-urile au ajuns să fie redate live pe chitară.

Membrii Papa Roach apar în roluri inedite, precum oameni de serviciu sau angajaţi la un birou, frustraţi de hârţogărie. Vedem şi figuri emblematice, precum un breakdancer care şi-a pierdut un picior, sau o dansatoare care face acrobaţii de Cirque du Soleil, în ciuda unui handicap sever.

Papa Roach trimite un mesaj puternic celor care se simt deznădăjduiţi şi abandondati de soartă. Clipul "Born For Greatness" este regizat de către Bryson Roatch, iar piesa este extrasă de pe albumul "Crooked Teeth", al nouălea disc al trupei, lansat în luna mai a anului trecut. Personajele centrale ale videoclipului sunt Aaron "Wheelz" Fotheringham, Jen Bricker şi Jean Sok.

Aaron s-a născut cu spina bifida, un defect la coloană şi este un atlet în WCMX, liga de motocross pentru cei imobilizaţi. Jean Sok este un breakdancer cu un singur picior, iar Jen Briker s-a născut fără membrele inferioare şi cu un defect la inimă. Cu toate acestea a făcut acrobaţii aeriene pe marile scene ale lumii şi a colaborat cu Britney Spears.

Totul este posibil, dacă vrei cu adevărat.

Comentarii