Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO Lady Gaga canta imnul SUA investire Joe Biden 2021Urmăreşte-o pe Lady Gaga cântând imnul SUA la investirea lui Joe Biden - VIDEO Anthony Hopkins și Jodie Foster în cadrul seriei "Actors on Actors"Anthony Hopkins și Jodie Foster reuniți după 30 de ani de la "Tăcerea mieilor" - VIDEO Billie Eillish / RosaliaBillie Eilish și Rosalia lansează piesa "Lo Vas a Olvidar", de pe soundtrack-ul "Euphoria"

Videoclip oficial: Papa Roach - American Dreams

La câteva luni de la lansarea celui mai nou album, Papa Roach îi continuă promovarea cu single-uri proaspete. Cel mai nou este "American Dreams", care a primit un videoclip complet conectat la peisajul actual din State.

În vreme ce toată planeta e şocată de manifestaţiile rasiste din SUA, Papa Roach spune "nu" discriminării şi bullying-ului. În videoclip îl vedem pe solistul Jacoby în rol de profesor al minţilor tinere, la un liceu. Cu un steag albastru al Statelor Unite în spate, personajul central îşi face noi tatuaje şi porneşte la un drum prin "America întunecată", cea asociată cu rednecks.

Materialul video a fost filmat în Sacramento, în zona rurală a Californiei de Nord, unde a crescut Jacoby de altfel. De producţie şi regie s-a ocupat Bryson Roatch. Avem şi o poveste paralelă a unui tânăr care a apucat-o pe calea boxului şi se antrenează din greu pentru a îşi atinge visele. Papa Roach cântă pe "American Dreams" despre victimele făcute de arme, transmite un mesaj de pace şi uniune a celor diferiţi şi celor care simt altfel decât curentul actual de ură şi bullying.

Formaţia s-a implicat tot mai activ în politică în ultima vreme, după ce l-a atacat pe politicianul Paul Ryan şi a apărat Affordable Care Act. Încărcat de mesaje pozitive este şi noul album, "Crooked Teeth", care a sosit în primăvară.

A primit multiple single-uri cu priză la public, printre care şi colaborarea cu Skylar Grey, "Periscope" sau "Help". Cât despre "American Dreams" piesa a primit recent şi o versiune acustică, care îi scoate parcă mai bine în relief mesajul de pace şi uniune. Vocalul grupului american îşi revine între timp după o operaţie la corzile vocale, care a adus la anularea câtorva concerte în State. Urmează un turneu în Europa luna viitoare.

Citește mai multe despre Papa Roach
Videoclipuri cu Papa Roach
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE