Urmărește-ne în Social Media

Papa Roach - American Dreams

La câteva luni de la lansarea celui mai nou album, Papa Roach îi continuă promovarea cu single-uri proaspete. Cel mai nou este "American Dreams", care a primit un videoclip complet conectat la peisajul actual din State.

În vreme ce toată planeta e şocată de manifestaţiile rasiste din SUA, Papa Roach spune "nu" discriminării şi bullying-ului. În videoclip îl vedem pe solistul Jacoby în rol de profesor al minţilor tinere, la un liceu. Cu un steag albastru al Statelor Unite în spate, personajul central îşi face noi tatuaje şi porneşte la un drum prin "America întunecată", cea asociată cu rednecks.

Materialul video a fost filmat în Sacramento, în zona rurală a Californiei de Nord, unde a crescut Jacoby de altfel. De producţie şi regie s-a ocupat Bryson Roatch. Avem şi o poveste paralelă a unui tânăr care a apucat-o pe calea boxului şi se antrenează din greu pentru a îşi atinge visele. Papa Roach cântă pe "American Dreams" despre victimele făcute de arme, transmite un mesaj de pace şi uniune a celor diferiţi şi celor care simt altfel decât curentul actual de ură şi bullying.

Formaţia s-a implicat tot mai activ în politică în ultima vreme, după ce l-a atacat pe politicianul Paul Ryan şi a apărat Affordable Care Act. Încărcat de mesaje pozitive este şi noul album, "Crooked Teeth", care a sosit în primăvară.

A primit multiple single-uri cu priză la public, printre care şi colaborarea cu Skylar Grey, "Periscope" sau "Help". Cât despre "American Dreams" piesa a primit recent şi o versiune acustică, care îi scoate parcă mai bine în relief mesajul de pace şi uniune. Vocalul grupului american îşi revine între timp după o operaţie la corzile vocale, care a adus la anularea câtorva concerte în State. Urmează un turneu în Europa luna viitoare.

PUBLICITATE
Comentarii