Urmărește-ne în Social Media

Paolo Nutini - Scream (Funk My Life Up) [Acoustic]

Paolo Nutini a lansat un videoclip nou pentru o versiune acustică a piesei ”Scream (Funk My Life Up)”. Vizualul îl prezintă pe artistul scoțian interpretând piesa live alături de o trupă de instrumentiști brici.

Scream (Funk My Life Up)” a fost lansată în versiunea de studio în martie 2014, piesa fiind extrasă pe cel de-al treilea disc din cariera lui Paolo Nutini, „Caustic Love„. Materialul a apărut pe piață în aprilie 2014, debutând pe primul loc în topul albumelor din UK. Noul disc al artistului în vârstă de 27 de ani s-a vândut în 109.000 de copii în doar prima săptămână de la lansare, primind review-uri mai mult decât măgulitoare din partea criticilor de profil. Unul dintre editorii de la The Independent a numit discul ”un succes indiscutabil”, considerând că ar putea fi ”cel mai bun album R&B din 1970 – ani de glorie ai muzicii soul compuse de Rod Stewart și Joe Cocker – încoace.”

Tracklist „Caustic Love” – Paolo Nutini

 1. Scream (Funk My Life Up)
 2. Let Me Down Easy
 3. Bus Talk
 4. One Day
 5. Numpty
 6. Superfly
 7. Better Man
 8. Iron Sky
 9. Diana
 10. Fashion
 11. Looking For Something
 12. Cherry Blossom
 13. Someone Like You

Cunoscut pentru obișnuința de a cânta mereu cu ochii închiși și pentru timbrul distinctiv, cu o răgușeală mulată perfect pe ritmuri de soul, reggae și funk, Paolo Nutini a fost îndrăgit de public încă de la debut. În 2006 apărea pe piață primul album, intitulat „These Streets„. Discul a inclus hiturile „Last Request„, „Jenny Don’t Be Hasty” și „Rewind„, urcând până pe poziția a treia în UK Albums Chart. A urmat materialul „Sunny Side Up„, clasat și mai bine, chiar în fruntea topului din UK.

Comentarii