Urmărește-ne în Social Media

Paolo Nutini - One Day

Paolo Nutini creează ambianța perfectă pentru un videoclip cu scenariu de film. ”One Day” este noul single promovat de artistul scoțian, clipul ce îl acompaniază având-o în rol principal pe actrița britanică Joanna Lumley. Regia este semnată de Ian Pons Jewell.

După un an încărcat de concerte și festivaluri, Paolo Nutini a revenit pe final de noiembrie cu un nou videoclip, ce are drept tematică centrală efemeritatea. Piesa ”One Day” îmbracă în cuvinte clipul teatral regizat de Ian Pons, povestea părând a fi desprinsă dintr-un lungmetraj.

One Day” este extrasă pe cel de-al treilea disc din cariera lui Paolo Nutini, "Caustic Love". Materialul a apărut pe piață pe 14 aprilie 2014, debutând pe primul loc în topul albumelor din UK. Noul disc al artistului în vârstă de 27 de ani s-a vândut în 109.000 de copii în doar prima săptămână de la lansare, primind review-uri mai mult decât măgulitoare din partea criticilor de profil. Unul dintre editorii de la The Independent a numit discul ”un succes indiscutabil”, considerând că ar putea fi ”cel mai bun album R&B din 1970 - ani de glorie ai muzicii soul compuse de Rod Stewart și Joe Cocker - încoace.”

Tracklist "Caustic Love" - Paolo Nutini

 1. Scream (Funk My Life Up)
 2. Let Me Down Easy
 3. Bus Talk
 4. One Day
 5. Numpty
 6. Superfly
 7. Better Man
 8. Iron Sky
 9. Diana
 10. Fashion
 11. Looking For Something
 12. Cherry Blossom
 13. Someone Like You

Cunoscut pentru obișnuința de a cânta mereu cu ochii închiși și pentru timbrul distinctiv, cu o răgușeală mulată perfect pe ritmuri de soul, reggae și funk, Paolo Nutini a fost îndrăgit de public încă de la debut. În 2006 apărea pe piață primul album, intitulat "These Streets". Discul a inclus hiturile "Last Request", "Jenny Don't Be Hasty" și "Rewind", urcând până pe poziția a treia în UK Albums Chart. A urmat materialul "Sunny Side Up", clasat și mai bine, chiar în fruntea topului din UK.

Comentarii