Urmărește-ne în Social Media

Paolo Nutini - Iron Sky

Paolo Nutini a colaborat cu regizorul Daniel Wolfe pentru realizarea unui scurtmetraj de promovare a piesei "Iron Sky". Melodia compusă de artistul scoțian include un sample din discursul motivațional al lui Charlie Chaplin din "The Great Dictator". Conform presei britanice, "Iron Sky" este "o capodoperă de proporții epice, care i-a uimit atât pe critici, cât și pe fani".

"Iron Sky", o piesă cu greutate de pe noul album Paolo Nutini, este pusă în valoare printr-un scurtmetraj regizat de Daniel Wolfe. Melodia este cel de-al treilea extras de pe discul "Caustic Love", ce a debutat în aprilie pe primul loc în topul albumelor din UK. Materialul s-a vândut în 109.000 de copii în doar prima săptămână de la lansare, primind review-uri mai mult decât măgulitoare din partea criticilor de profil. Unul dintre editorii de la The Independent a numit discul ”un succes indiscutabil”, considerând că ar putea fi ”cel mai bun album R&B din 1970 - ani de glorie ai muzicii soul compuse de Rod Stewart și Joe Cocker - încoace.”

Tracklist "Caustic Love" - Paolo Nutini

 1. Scream (Funk My Life Up)
 2. Let Me Down Easy
 3. Bus Talk
 4. One Day
 5. Numpty
 6. Superfly
 7. Better Man
 8. Iron Sky
 9. Diana
 10. Fashion
 11. Looking For Something
 12. Cherry Blossom
 13. Someone Like You

Cunoscut pentru obișnuința de a cânta mereu cu ochii închiși și pentru timbrul distinctiv, cu o răgușeală mulată perfect pe ritmuri de soul, reggae și funk, Paolo Nutini a fost îndrăgit de public încă de la debut. În 2006 apărea pe piață primul album, intitulat "These Streets". Discul a inclus hiturile "Last Request", "Jenny Don't Be Hasty" și "Rewind", urcând până pe poziția a treia în UK Albums Chart. A urmat materialul "Sunny Side Up", clasat și mai bine, chiar în fruntea topului din UK.

PUBLICITATE
Comentarii