Urmărește-ne în Social Media

Panic! At The Disco - Say Amen (Saturday Night)

Cu cheia diavolului la gât, Brandon Urie își face dreptate cu mână sa în noul videoclip regizat de Cloud + Spencer Susser - ”Say Amen (Saturday Night)”. Piesa este extrasă de pe noul album Panic! At The Disco - ”Pray For The Wicked”, așteptat pe piață în luna iunie.

”Mă rog pentru toți oamenii nelegiuiți care fac lucruri nelegiuite și pentru toți oamenii buni care fac lucruri bune în fiecare zi.

Mă rog ca familia mea să fie în siguranță cât timp sunt pe drum, încercând să împărtășesc experiențe incomparabile cu un milion de prieteni diferiți.

Mă rog, dar nu cuiva în mod particular. Rugăciunile sunt îndreptate mai mult către mine, în încercarea de a rămâne pozitiv și iubitor și cu mintea deschisă.

Meditez asupra lucrurilor care mă privesc. Asupra lucrurilor care îmi plac. Asupra schimbărilor pe care aș vrea să le văd în lume. Mă gândesc la oamenii care îmi ridică starea de spirit. La oamenii care mă indispun.

Mă rog.

Așa că iată câteva noi rugăciuni de la mine și prietenii mei.

Mă rog să vă placă.

Cu iubire,

Brendon
Panic! At The Disco”

Aceste idei au stat la baza înregistrării noului album Panic! At The Disco - ”Pray For The Wicked”. Cel de-al șaselea album de studio al formației va fi lansat pe 22 iunie, până atunci putând fi precomandat de pe site-ul trupei, Spotify, iTunes, Apple Music și Google Play.

Tracklist ”Pray For The Wicked” - Panic! At The Disco:

 1. "(Fuck A) Silver Lining"
 2. "Say Amen (Saturday Night)"
 3. "Hey Look Ma, I Made It"
 4. "High Hopes"
 5. "Roaring 20s"
 6. "Dancing's Not a Crime"
 7. "One of the Drunks"
 8. "The Overpass"
 9. "King of the Clouds"
 10. "Old Fashioned"
 11. "Dying in LA"

Lansarea albumului va fi susținută de un turneu, trupa anunțând deja formațiile din deschidere: A R I Z O N A & Hayley Kiyoko.

Comentarii