Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Videoclip oficial: Panic! At The Disco - LA Devotee

Panic! At The Disco a lansat videoclipul noului single ”LA Devotee”. Piesa este extrasă de pe albumul ”Death of a Bachelor”, apărut pe piață în ianuarie 2016.

Panic! At The Disco continuă promovarea celui mai recent album prin lansarea unui unui nou single, cu un titlu intrigant: ”LA Devotee” (în traducere ”Un fanatic al Los Angeles-ului”). Melodia este acompaniată de un videoclip regizat de SCANTRON și Mel Soria, în care actorul Noah Schnapp din serialul ”Stranger Things” este supus unui ritual ce abundă în simboluri păgâne oculte.

Albumul ”Death of a Bachelor”, pe care se regăsește piesa ”LA Devotee”, a fost lansat pe 15 ianuarie 2016. Cel de-al 5-lea material discografic din cariera formației a debutat pe prima poziție în topul US Billboard 200, înregistrând vânzări de 190.000 de copii în doar prima săptămână.

Tracklist ”Death of a Bachelor” - Panic! At The Disco:

 1. "Victorious"
 2. "Don't Threaten Me with a Good Time"
 3. "Hallelujah"
 4. "Emperor's New Clothes"
 5. "Death of a Bachelor"
 6. "Crazy=Genius"
 7. "LA Devotee"
 8. "Golden Days"
 9. "The Good, the Bad and the Dirty"
 10. "House of Memories"
 11. "Impossible Year"

Într-un interviu acordat publicației Entertainment Tonight, solistul Brendon Urie mărturisea că în mare parte versurile pieselor sunt inspirate de stilul său de viață și de relația cu soția lui, Sarah Urie.

”Întregul album a fost compus la mine acasă, unde locuiesc împreună cu soția mea, așa că versurile reflectă stilul meu de viață din prezent, un stil care e foarte diferit față de cel din trecut.”

Citește mai multe despre Panic! At The Disco
Videoclipuri cu Panic! At The Disco
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE