Urmărește-ne în Social Media

Panic! At The Disco - High Hopes

Brendon Urie, creierul trupei Panic! At the Disco sfidează gravitaţia în cel mai nou videoclip al formaţiei, cel al piesei "High Hopes". Muzicianul apare îmbrăcat la costum, cu mult curaj în priviri şi gata să escaladeze zgârie-nori. Află cum a mers ascensiunea vizionând videoclipul în cadrul articolului.

Un veritabil Spider-man fără costum, Urie urcă pe verticală pe o clădire uriaşă din sticlă şi metal. Face asta la fel de natural ca şi cum ar păşi pe sol, strângând o mulţime curioasă la baza clădirii. Nu lipseşte un moment când artistul pare să se împiedice, dar ajunge la liman în cele din urmă.

Melodia "High Hopes" este o creaţie pop melodramatică, arătând din nou flerul lui Urie pentru Broadway şi pentru musical-uri. Acest single este extras de pe albumul "Pray for the Wicked", iar videoclipul este regizat de către Brendan Walter şi Mel Soria. Filmările au avut loc în Los Angeles.

Grupul se află în plin turneu de promovare pentru noul disc şi este headliner la festivalul Reading şi Leeds ediţia 2018. Urmează deplasări pe alte continente, cu concerte programate în Australia, Japonia, Noua Zeelandă, Filipine şi Mexic în octombrie. În ianuarie formaţia revine în State pentru a doua parte a etapei americane a lui "Pray For the Wicked Tour".

Brandon Urie nu este la prima cascadorie care sfidează gravitaţia, făcând aşa ceva şi în viaţa reală. Reprezentaţia sa de la MTV Music Video Awards a implicat coborârea sa pe o platformă specială rotativă direct de la balconul celebrităţilor pe scenă. Panic! At the Disco a fost nominalizată la un premiu la MTV Video Music Awards în acest an. Formaţia câştiga de altel un premiu de acest gen pentru "Clipul anului" în 2006, pentru legendarul video "I Write Sins No Tragedies".

Pe atunci concura cu Madonna, Shakira, Christina Aguilera şi Red Hot Chili Peppers, ceea ce face distincţia cu atât mai impresionantă. Ultima oară când Panic! a cântat la VMA a fost tocmai în 2007. Panic! At the Disco este o formaţie americană activă din anul 2004, formată de prieteni din copilărie, în frunte cu Brendon Urie.

Din 2015 doar solistul Urie mai este membru oficial al formaţiei, ceilalţi membri părăsind grupul şi cedând numele către vocalist.

Comentarii