Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO

Videoclip oficial: Panic! At The Disco: Hey Look Ma, I Made It

Panic! At The Disco ne arată ce înseamnă de fapt să reușești în industria muzicală. Ghidați de marioneta lui Brendon Urie, aflăm despre părțile neplăcute ale vieții de rock star, totul fiind analizat cu ironie și sarcasm, după cum putem deduce și din titlu: ”Hey Look Ma, I Made It” (”Uite, mama, am reușit”).

Noul single ”Hey Look Ma, I Made It” este extras de pe albumul ”Pray For The Wicked” și este lansat chiar în ziua punerii în vânzare a noului LP

”Stați așa! Doar nu credeați că asta a fost tot, nu?”, ne spune Brendon Urie, făcând referire la lansarea discului. ”Iată noul videoclip pentru "Hey Look Ma, I Made It" pentru a menține fierbinte petrecerea lansării albumului ”Pray For The Wicked”.”

Clipul piesei ”Hey Look Ma, I Made It” este regizat de Brandon Dermer și ne poartă în lumea unui rock star, dincolo de partea frumoasă a obținerii unui hit sau a câștigării unor premii. Metafora cu marioneta este grăitoarea în contextul modului în care funcționează de multe ori casele de discuri, această idee fiind accentuată în special la finalul clipului.

Albumul ”Pray For The Wicked”, lansat astăzi, 22 iunie, include 11 piese noi, inclusiv single-ul "Say Amen (Saturday Night)", ce se aude și pe radio-urile de nișă din România.

Tracklist ”Pray For The Wicked” - Panic! At The Disco:

 1. "(Fuck A) Silver Lining"
 2. "Say Amen (Saturday Night)"
 3. "Hey Look Ma, I Made It"
 4. "High Hopes"
 5. "Roaring 20s"
 6. "Dancing's Not a Crime"
 7. "One of the Drunks"
 8. "The Overpass"
 9. "King of the Clouds"
 10. "Old Fashioned"
 11. "Dying in LA"

Lansarea albumului va fi susținută de un turneu, trupa anunțând deja formațiile din deschidere: A R I Z O N A & Hayley Kiyoko.

Citește mai multe despre Panic! At The Disco
Videoclipuri cu Panic! At The Disco
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE