Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 INFO CONCERT:
Acadelia
INFO CONCERT:
Duelul Hiturilor
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
BT Live: Zdob și Zdub / A-C Leonte
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"
INFO CONCERT:
Summer Well 2019

Videoclip oficial: Panic! At The Disco: Hey Look Ma, I Made It

Panic! At The Disco ne arată ce înseamnă de fapt să reușești în industria muzicală. Ghidați de marioneta lui Brendon Urie, aflăm despre părțile neplăcute ale vieții de rock star, totul fiind analizat cu ironie și sarcasm, după cum putem deduce și din titlu: ”Hey Look Ma, I Made It” (”Uite, mama, am reușit”).

Noul single ”Hey Look Ma, I Made It” este extras de pe albumul ”Pray For The Wicked” și este lansat chiar în ziua punerii în vânzare a noului LP

”Stați așa! Doar nu credeați că asta a fost tot, nu?”, ne spune Brendon Urie, făcând referire la lansarea discului. ”Iată noul videoclip pentru "Hey Look Ma, I Made It" pentru a menține fierbinte petrecerea lansării albumului ”Pray For The Wicked”.”

Clipul piesei ”Hey Look Ma, I Made It” este regizat de Brandon Dermer și ne poartă în lumea unui rock star, dincolo de partea frumoasă a obținerii unui hit sau a câștigării unor premii. Metafora cu marioneta este grăitoarea în contextul modului în care funcționează de multe ori casele de discuri, această idee fiind accentuată în special la finalul clipului.

Albumul ”Pray For The Wicked”, lansat astăzi, 22 iunie, include 11 piese noi, inclusiv single-ul "Say Amen (Saturday Night)", ce se aude și pe radio-urile de nișă din România.

Tracklist ”Pray For The Wicked” - Panic! At The Disco:

 1. "(Fuck A) Silver Lining"
 2. "Say Amen (Saturday Night)"
 3. "Hey Look Ma, I Made It"
 4. "High Hopes"
 5. "Roaring 20s"
 6. "Dancing's Not a Crime"
 7. "One of the Drunks"
 8. "The Overpass"
 9. "King of the Clouds"
 10. "Old Fashioned"
 11. "Dying in LA"

Lansarea albumului va fi susținută de un turneu, trupa anunțând deja formațiile din deschidere: A R I Z O N A & Hayley Kiyoko.

Citește mai multe despre Panic! At The Disco
Videoclipuri cu Panic! At The Disco
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE