Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Videoclip oficial: Pandora - Așa cum sunt

Dragoș Moldovan, câștigătorul Vocea României 2019, lansează alături de trupa sa, Pandora, melodia "Așa cum sunt". Acesta este cel de-al treilea single al formației.

"Așa cum sunt" este prima piesă lansată după ce Dragoș a câștigat al nouălea sezon al emisiunii concurs Vocea României. Melodia este compusă de Dragoș Moldovan, iar videoclipul a fost realizat de o echipă compusă din Ana Moldovan (regie), Lucian Oros (lumini/echipament), fiind filmat la WDP - Timișoara.

Dragoș Moldovan este din Timișoara și are 21 de ani. Se ocupă cu dresajul canin și cu muzica, cea din urmă aflându-se pe primul loc în viața lui. Face parte din două trupe de muzică rock și studiază chitara la Facultatea de Muzică. În 2016, Dragoș a suferit un accident auto, iar viața lui s-a schimbat în urma acelui eveniment. A stat în comă două săptămâni, a suferit două operații (la cap și la mână). Medicii au fost nevoiți să îi extragă bucăți din osul cranian, dar tânărul a reușit să treacă peste acest episod traumatic, și să fie impulsionat și mai mult să se bucure de plăcerile vieții. Muzica este una dintre acestea, iar Dragoș demonstrează, prin talent și muncă, că este omul potrivit pentru scenă.

Pandora și-a început activitatea în 2010, la Timișoara, și abordează stilul hard'n'heavy. În cei 10 ani de activitate, trupa a cântat în cadrul multor festivaluri din România.

Pandora îi are în componență pe: Dragoș Moldovan - voce, Alin Stoenescu - chitară/voce, Richard Ebner - tobe, Adrian Nițulescu - bas/voce, Shimmy - chitară/voce.

Citește mai multe despre Pandora
Videoclipuri cu Pandora
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE