Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Câștigă o invitație dublă la concertul Tom Jones de la Cluj-Napoca INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Tom Jones
INFO CONCERT:
Garbage
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour

Videoclip oficial: Paloma Faith - The Crazy Ones (Soundtrack "Miss You Already")

Paloma Faith a lansat videoclipul noului single "The Crazy Ones". Piesa este inclusă pe coloana sonoră a filmului ”Miss You Already”.

După succesul înregistrat cu ”Only Love Can Hurt Like This”, Paloma Faith continuă colaborarea cu Diane Warren, interpretând o nouă piesă compusă de aceasta. Noul single al artistei britanice se numește ”The Crazy Ones” și a fost scrisă de Warren pentru pelicula ”Miss You Already”. Filmul este o comedie romantică în regia lui Catherine Hardwicke, cu Toni Collette și Drew Barrymore în rolurile principale.

The Crazy Ones” este piesa principală de pe coloana sonoră a peliculei așteptate în cinematografe în luna noiembrie. Compoziția i-ar putea aduce Palomei Faith prima nominalizare la Oscar.

Paloma Faith este apreciată pentru timbrul distinctiv și stilul său retro. Artista britanică a debutat în 2009 cu albumul „Do You Want The Truth Or Something Beautiful?„. Discul a stat 106 săptămâni în UK Albumes Chart, fiind certificat de două ori cu platină. A urmat „Fall to Grace„, un nou album dublu certificat cu platină, ce a inclus hituri precum „Picking Up the Pieces” și „30 Minute Love Affair„. Cel de-al doilea material din cariera artistei a urcat până pe poziția a 2-a în topul albumelor din Marea Britanie.

În 2014, Paloma Faith a lansat cel de-al treilea disc din carieră, „A Perfect Contradiction„. Materialul s-a clasat pe locul 2 în topul albumelor din UK, piesa „Only Love Can Hurt Like This” devenind Number One în Australia și intrând în top 10 în Anglia. Melodia este compusă deDiane Warren, ce a scris piese și pentru Whitney Houston, Cher și Christina Aguilera.

Recent, Paloma Faith a acceptat propunerea de a face parte din juriul emisiunii The Voice UK. Artista britanică o va înlocui în cel de-al 5-lea sezon al show-ului pe Rita Ora.

Citește mai multe despre Paloma Faith
Videoclipuri cu Paloma Faith
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE