Urmărește-ne în Social Media

Paloma Faith - Beauty Remains

Paloma Faith a lansat videoclipul noului single "Beauty Remains". Piesa este compusă de Bernard Butler și Fyfe Dangerfield și este extrasă de pe noua ediție a albumului "A Perfect Contradiction" - "Outsiders".

Paloma Faith a relansat albumul "A Perfect Contradiction" sub un nou nume și cu un nou tracklist. Discul reîmpachetat se numește "Outsiders" și include 4 compoziții noi, ce s-au adăugat pieselor de pe materialul original.

Primul single extras de pe această nouă ediție a albumului "A Perfect Contradiction" a fost "Ready for the Good Life". A urmat "Leave While I'm Not Looking", o piesă compusă de Diane Warren, cel de-al 3-lea extras fiind "Beauty Remains".

Tracklist "A Perfect Contradiction - Outsiders Edition" - Paloma Faith:

  1. "Beauty Remains"
  2. "Ready for the Good Life"
  3. "Leave While I'm Not Looking" Diane Warren
  4. "Changing"

Paloma Faith este apreciată pentru timbrul distinctiv și stilul său retro. Artista britanică a debutat în 2009 cu albumul "Do You Want The Truth Or Something Beautiful?". Discul a stat 106 săptămâni în UK Albumes Chart, fiind certificat de două ori cu platină. A urmat "Fall to Grace", un nou album dublu certificat cu platină, ce a inclus hituri precum "Picking Up the Pieces" și "30 Minute Love Affair". Cel de-al doilea material din cariera artistei a urcat până pe poziția a 2-a în topul albumelor din Marea Britanie.

În 2014, Paloma Faith a lansat cel de-al treilea disc din carieră, "A Perfect Contradiction". Materialul s-a clasat pe locul 2 în topul albumelor din UK, piesa "Only Love Can Hurt Like This" devenind Number One în Australia și intrând în top 10 în Anglia. Melodia este compusă de Diane Warren, ce a scris piese și pentru Whitney Houston, Cher și Christina Aguilera.

PUBLICITATE
Comentarii