Urmărește-ne în Social Media

Pablo Alborán & Zaz - Inséparables

Pablo Alboran, artistul spaniol pe care l-am ascultat în mai la Sala Palatului, a lansat videoclipul noului single ”Inséparables”. Melodia este interpretată în duet cu Zaz, o îndrăgită artistă de origine franceză, care a susținut un concert sold-out în 2013 la Timișoara, în cadrul Plai Festival.

Pablo Alboran poate cânta cu aceeași pasiune și în limba franceză. Noul single al cântărețului spaniol, ”Inséparables”, este interpretat în duet cu artista de origine franceză Zaz, vocile celor doi completându-se reciproc. Videoclipul ce acompaniază melodia este unul simplu, menit să evidențieze conexiunea emoțională dintre interpreți. Acesta a fost filmat în studiul de înregistrări și pe scenă, clipul surprinzându-i pe cei doi dansând și transmițând bucuria de a cânta.

Zaz, ca și Pablo Alboran, este iubită de publicul din România. În 2013, artista de muzică jazz a concertat la Timișoara în fața a peste 5.000 de spectatori. Cele mai  cunoscute piese ale sale, difuzate și pe posturile de radio din țara noastră, sunt "Je veux" și "Le long de la route".

Cântăreț și compozitor, Pablo Alboran a scris primele sale piese la doar 12 ani și a câștigat din 2011, de la lansarea primului său album, 40 de premii internaționale, 3 nominalizări la Premiile Latin Grammy și milioane de fani în întreaga lume. Tânărul artist, în vârstă de doar 26 de ani, și-a clădit succesul pornind de la popularitatea câștigata pe rețelele de socializare și pe YouTube. Astfel, înainte de semnarea contractului cu EMI Music, Pablo Alboran avea deja parte de susținerea bazei de fani cumulate pe internet, fiind remarcat de asemenea și de artiști mari precum Ricky Martin sau Kelly Rowland de la Destiny’s Child.

Primele două albume, așteptate cu nerăbdare de fani, l-au ținut pe Pablo Alboran timp de 70 de săptămâni pe locul 1 în topul celor mai ascultați și bine vânduți artiști din Spania și Portugalia.

În mai 2015, Pablo Alboran a concertat pentru prima oară în România. Evenimentul a avut loc la Sala Palatului din București.

PUBLICITATE
Comentarii

Muzică nouă

Zaz colaborează cu Till Lindemann pe o piesă romantică, "Le Jardin Des Larmes"

Till Lindemann reuşeşte să ne surprindă cu fiecare piesă pe care o lansează în cariera sa solo. Solistul Rammstein a colaborat cu apreciata cântăreaţă franceză Zaz pe noua sa piesă, "Le Jardin Des Larmes". A primit şi un videoclip cu o poveste complexă specifică creaţiilor lui Till.

Publicat

pe

Videoclip Zaz Till Lindemann Le Jardin Des Larmes
Videoclip Zaz Till Lindemann Le Jardin Des Larmes │ FOTO: Zaz

"Le Jardin Des Larmes" spune povestea a doi trubaduri care au tot ce îşi doresc, dar sfârşeşc prin a se ucide unul pe altul. Ce începe ca un clip cuminte se sfârşeşte în sânge, flăcări şi dramatism. Cei doi par gata să renască din cenuşă, dor că lui Till îi este negat acest moment, Zaz rămânând doar cu amintirea sa în deşert. E şi una dintre puţinele ocazii când îl auzim pe solistul Rammstein, Till Lindemann cântând în limba franceză.

De-a lungul timpului l-am auzit cântând în engleză, germană, spaniolă chiar, iar recent în rusă. Videoclipul pe care îl puteţi admira în acest articol a fost filmat în Uzbekistan şi a fost regizat de către Zoran Bihac, colaborator frecvent al lui Till Lindemann. Melodia se găseşte pe cel mai nou album al lui Zaz, "Isa". Artistul german a scris versurile pentru acest track, descris astfel de Zaz:

Sunt foarte mândră şi foarte atinsă de această întâlnire specială. Este plină de poezie - intensitate într-un înveliş de blândeţe. Este destul de complex pentru mine, se întâmplă multe în piesă şi sunt încă în procesul de a îmi da seama chiar eu ce se întâmplă. E vorba despre dragoste pasională, cu care ne putem identifica, dar şi despre o latură distructivă.

Zaz a lansat albumul "Isa" pe 22 octombrie 2021, iar artista în vârstă de 41 de an va pleca în turneul de promovare pentru LP în 2022. Acesta se va numi "Organique". Lindemann, în vârstă de 58 de ani a mai avut colaborări atipice, precum cea cu rapperul Haftbehefl pe melodia hip-hop "Mathematik" sau cu violonistul David Garrett pe "Alle Tage ist kein Sonntag". Pe 1 iunie 2021 de Ziua Copilului solistul a lansat o piesă care se traduce în "Urăsc copiii", asta după ce la început de an ne oferise o baladă în limba rusă.

Muzicianul a dizolvat trupa Lindemann pe care o avea cu Peter Tagtgren şi a păstrat numele proiectului doar pentru el, urmând a lansa şi alte materiale fără partenerul de pe primele două LP-uri. Cei doi artişti au avut disensiuni din cauza abordării pornografice adoptată în clipurile Lindemann şi aşa s-a oprit colaborarea.

Citește în continuare