Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Videoclip oficial: Pablo Alborán & Zaz - Inséparables

Pablo Alboran, artistul spaniol pe care l-am ascultat în mai la Sala Palatului, a lansat videoclipul noului single ”Inséparables”. Melodia este interpretată în duet cu Zaz, o îndrăgită artistă de origine franceză, care a susținut un concert sold-out în 2013 la Timișoara, în cadrul Plai Festival.
Urmărește-ne pe

Pablo Alboran poate cânta cu aceeași pasiune și în limba franceză. Noul single al cântărețului spaniol, ”Inséparables”, este interpretat în duet cu artista de origine franceză Zaz, vocile celor doi completându-se reciproc. Videoclipul ce acompaniază melodia este unul simplu, menit să evidențieze conexiunea emoțională dintre interpreți. Acesta a fost filmat în studiul de înregistrări și pe scenă, clipul surprinzându-i pe cei doi dansând și transmițând bucuria de a cânta.

Zaz, ca și Pablo Alboran, este iubită de publicul din România. În 2013, artista de muzică jazz a concertat la Timișoara în fața a peste 5.000 de spectatori. Cele mai  cunoscute piese ale sale, difuzate și pe posturile de radio din țara noastră, sunt "Je veux" și "Le long de la route".

Cântăreț și compozitor, Pablo Alboran a scris primele sale piese la doar 12 ani și a câștigat din 2011, de la lansarea primului său album, 40 de premii internaționale, 3 nominalizări la Premiile Latin Grammy și milioane de fani în întreaga lume. Tânărul artist, în vârstă de doar 26 de ani, și-a clădit succesul pornind de la popularitatea câștigata pe rețelele de socializare și pe YouTube. Astfel, înainte de semnarea contractului cu EMI Music, Pablo Alboran avea deja parte de susținerea bazei de fani cumulate pe internet, fiind remarcat de asemenea și de artiști mari precum Ricky Martin sau Kelly Rowland de la Destiny’s Child.

Primele două albume, așteptate cu nerăbdare de fani, l-au ținut pe Pablo Alboran timp de 70 de săptămâni pe locul 1 în topul celor mai ascultați și bine vânduți artiști din Spania și Portugalia.

În mai 2015, Pablo Alboran a concertat pentru prima oară în România. Evenimentul a avut loc la Sala Palatului din București.

Citește mai multe despre Pablo AlboranZaz
Videoclipuri cu Pablo AlboranZaz
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE