Urmărește-ne în Social Media

Pablo Alborán - Palmeras en la nieve

Pablo Alboran a lansat videoclipul noului single ”Palmeras en la nieve” (”Palm Trees in the Snow”), ce se regăsește pe coloana sonoră a filmului cu același nume. Piesa a fost compusă de artistul spaniol împreună cu Lucas Vidal special pentru această peliculă.

Pablo Alboran s-a implicat într-un proiect cinematografic. Artistul spaniol a înregistrat piesa principală de pe coloana sonoră a filmului ”Palmeras en la nieve”, ce are la bază romanul cu același nume, scris de Luz Gabas. Pelicula regizată de Fernando González Molina va avea premiera în cinematografele din Spania chiar în ziua de Crăciun, pe 25 decembrie.

Pentru promovarea soundtrack-ului, Pablo Alboran a lansat un videoclip ce conține secvențe din film. Piesa ”Palmeras en la nieve” se regăsește atât pe coloana sonoară a lungmetrajului, cât și pe ediția deluxe a albumului cu înregistrări din concerte “Tour Terral“, lansat pe 6 noiembrie.

Cântăreț și compozitor, Pablo Alboran a scris primele sale piese la doar 12 ani și a câștigat din 2011, de la lansarea primului său album, 40 de premii internaționale, 3 nominalizări la Premiile Latin Grammy și milioane de fani în întreaga lume. Tânărul artist, în vârstă de doar 25 de ani, și-a clădit succesul pornind de la popularitatea câștigata pe rețelele de socializare și pe YouTube. Astfel, înainte de semnarea contractului cu EMI Music, Pablo Alboran avea deja parte de susținerea bazei de fani cumulate pe internet, fiind remarcat de asemenea și de artiști mari precum Ricky Martin sau Kelly Rowland de la Destiny’s Child.

Primele două albume, așteptate cu nerăbdare de fani, l-au ținut pe Pablo Alboran timp de 70 de săptămâni pe locul 1 în topul celor mai ascultați și bine vânduți artiști din Spania și Portugalia.

În mai 2015, Pablo Alboran a concertat pentru prima oară în România. Evenimentul a avut loc la Sala Palatului din București.

Comentarii