Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam James Hetfield, solistul MetallicaCea mai bună piesă Metallica a fost desemnată de fani

Videoclip oficial: P.O.D. - Listening For The Silence

P.O.D, una dintre trupele care au făcut senzaţie la început de mileniu revine cu single-ul "Listening For the Silence". Piesa primeşte un videoclip care spune o poveste urbană arhicunoscută celor din metropolele americane. Urmăreşte clipul în articol.

"Listening For the Silence" a debutat ca single promoţional pentru noul album, "Circles". Acesta a putut fi ascultat de către fani de pe 16 noiembrie şi marchează 25 de ani de carieră pentru trupă. Rockerii din California au colaborat cu Heavy Consequence pentru a realiza premiera clipului. Grupul nu s-a ferit niciodată să cânte despre teme sociale importante.

Ne amintim cu toţii imnul "Youth of the Nation" din anul 2001, care a stat pe locul întâi în topuri ceva vreme. În cazul lui "Listening for the Silence" e vorba despre probleme psihice, depresie şi imposibilitatea de a te integra în societatea modernă. Protagonistul clipului este un tânăr fără locuinţă şi fără ocupaţie, care cutreieră străzile în căutarea unui scop şi a unei semnificaţii pentru viaţa sa.

Ultimele cadre ale videoclipului îl surprind reculegându-se într-un cimitir, ce pare dedicat soldaţilor. Posibil ca tânărul să fie unul dintre miile de soldaţi americani care nu se mai pot integra în societate odată reveniţi din conflict şi care ajung pe străzi. Imaginile cu această poveste sunt intercalate cu muzicienii de la P.O.D cântând.

Solistul Sonny Sandoval a vorbit recent despre single, citând printre teme stresul, depresia, anxietatea şi bolile mentale. A îndemnat publicul la compansiune, mai multă dragoste, înţelegere şi ascultare. Trupa se află în aceste zile în turneu în America de Nord, iar din februarie 2019 ajunge în Marea Britanie şi Europa. "Circles" are 11 piese, iar primul single de pe LP a fost "Soundboy Killa", pe care îl ascultam în august.

P.O.D. vine de la "Payable on Death" şi puţină lume ştie că acest grup este unul de "nu metal creştin". Trupa pornea la drum în 1992, în San Diego. A vândut peste 12 milioane de albume global şi a primit 3 nominalizări la premiile Grammy. Popularitatea în mainstream venea de abia în 2000, cu albumul "The Fundamental Elements of Southtown", care a primit discul de platină în 2000.

"Satellite" a dus mai departe succesul în 2001, primind 3 discuri de platină. "Payable on Death" face aluzie la sacrificiul lui Iisus, care a plătit "datoria" creştinilor către Dumnezeu.

Citește mai multe despre P.O.D.
Videoclipuri cu P.O.D.
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE