Urmărește-ne în Social Media

Owl City feat. Lindsey Stirling - Beautiful Times

Urmărește videoclipul piesei "Beautiful Times", colaborarea lui Owl City cu violonista Lindsey Stirling. Single-ul promovează EP-ul "Ultraviolet".

Owl City este proiectul electro lansat în 2007 de Adam Young, multi-instrumentist și vocalist. În prezent, Owl City promovează EP-ul "Ultraviolet", lansat pe 27 iunie 2014, primul single fiind o colaborare cu violonista Lindsey Stirling - "Beautiful Times".

"Foarte subiectivă și personală, piesa are o frumusețe întunecată. Esența ei este ideea că viața e minunată în ciuda poverilor și a necazurilor care așteaptă afară. Este cântecul celor care caută puterea de a se ridica peste probleme. Am fost onorat să lucrez cu unul dintre artiștii mei favoriți, Lindsey Stirling, care a avut amabilitatea să colaboreze cu mine. Sper să vă placă melodia la fel de mult pe cât mi-a făcut mie plăcere să o creez.", declară Owl City.

Videoclipul piesei a fost produs de James Khabushani de la Everdream Pictures, care a mai lucrat cu Lindsey Stirling în cazul clipului "Shatter Me". Casa de producție are la activ reclame pentru branduri ca Tesla, Coca Cola, Google Glass și Asus.

Videoclipul “Beautiful Times” are în centru un copil, al cărui univers este dat peste cap de o micuță stea ivită în dormitorul său plin cu jucării. Lucrurile din cameră încep să graviteze: mașinuțe, avioane, bărci și alte obiecte. Copilul îi urmărește pe cei doi - Owl City și Lindsey Stirling - cântând dintr-o cutie magică. El găsește puterea de a trece peste "furtuna" ivită în cameră, farul său de jucărie (ce ghidează navele pe mare) aprinzându-se simbolic în ultimele cadre.

PUBLICITATE
Comentarii