Urmărește-ne în Social Media

Ovidiu Lipan Țăndărică feat. Admiral C4C x Jessie - Meninas Morenas

Ovidiu Lipan Țăndărică colaborează cu Admiral C4C și Jessie pentru "Meninas Morenas", o piesă de vară, cu ritmuri latino, ce te cucerește de la prima ascultare. Melodia este acompaniată de un videoclip disponibil în articol.

Prin versurile compuse Ovidiu Lipan Țăndărică și Alexandru Malsch și prin muzica ce îmbină elemente electronice și dancehall, "Meninas Morenas" te poartă printr-o călătorie tropicală, unde distracția, buna dispoziție și petrecerile merg mână în mână.

De-a lungul carierei sale, Ovidiu Lipan Țăndărică a dus muzica sa în spectacole internaționale din Europa, America de Nord și America Latină și a colaborat cu Fanfara 10 prăjini, cu Gheorghe Zamfir și Grigore Leşe, dar şi cu mulţi alți artiști consacrați. În 2003, la împlinirea vârstei de 50 de ani, Ministerul Culturii i-a oferit artistului Premiul de excelenţă pentru întreaga activitate, iar în 2007 a fost decorat cu Meritul Cultural în grad de Ofiţer. A fondat împreună cu Mircea Baniciu şi Josef Kappl Pasărea Rock, iar în concertele susţinute are propriul său "moment de exprimare" cu solo de tobe.

Admiral C4C a primit în 2015 "Honorary Awards of Merit and Excellence" în cadrul Africans în Diaspora Merit Awards (Amsterdam, Olanda), premiu obținut pentru numeroasele contribuții în entertainmentul european. În 2013 a câştigat titlul de "Cel mai bun cântăreţ reggae şi dancehall", la Nigeria Music Awards.

Pe lângă single-urile pe care le-a lansat ("Cum să te uit", "O mie", "Regret", "Întoarce-te acasă"), Jessie este pasionată să scrie și să compună muzică. Jessie s-a alăturat și echipei Radio Gold FM, unde a început o carieră în lumea radioului, iar din 2021 moderează emisiunea "Golden Hour cu Jessie".

Comentarii