Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
Laura Bretan, interviu InfoMusic 2019Cerbul de Aur 2019: Laura Bretan, Ester Peony și Olivier Kaye pregătesc un moment special Poze concert Metallica pe Arena Națională pe 14 august 2019 INFO CONCERT:
Fall in Love Festival 2019
INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
We Love Retro 2019 București

Videoclip oficial: Ovi - Iernile

În prag de sărbători, Ovi lansează “Iernile”, o piesă plină de emoție, dedicată anotimpului rece. Vă invităm să aflați mai multe detalii în articolul de mai jos.

Piesa este compusă de către Ovi împreună cu Gabriel Huiban, iar de producție s-a ocupat Gala Records.

“Este dorința mea de când m-am întors în România să lansez o piesă de Crăciun, în limba română. Piesa, la origine, a fost compusă în Norvegia, în engleză, dar nu a fost niciodată lansată acolo, așa că am regândit-o în română, alături de Gabriel Huiban. Momentan, sunt preocupat să lansez și piese în limba română, fiind întrebat deseori de fani de ce cânt doar în engleză. Face parte din strategia mea actuală; să-mi creez un repertoriu de piese proprii, în română. «Iernile» este gândită să aducă o stare de retro modern, dar cu un sound actual și sper ca cei care o vor asculta, să se regăsească în povestea textului”, declară Ovi.

Ovi a devenit cunoscut în Europa odată cu participarea la Eurovision 2010, unde s-a clasat pe locul 3 alături de Paula Seling, cu “Playing with fire”. Până în prezent, a lansat single-uri precum “One day”, “Broken” și “Nimeni” (feat. JO). În plus, Ovi a colaborat cu Preston Glass, Thomas GSon, K – One, Tony Sanchez, Adam Powers și mulți alții pentru piese și albume lansate în Europa și Asia. În 2016, artistul, compozitorul și producătorul Ovi a creat cu un concept nou de emisiune la TVR, unde ii are alături că protagoniști pe Paula Seling și Adrian Enache. Recent, Ovi a lansat “Vreau să-mi fac viața”, o piesă pozitivă cu un sound fresh și cu un mesaj plin de optimism.

Citește mai multe despre Ovi
Videoclipuri cu Ovi
Publicat de Ispas Ingrid, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE