Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL România ratează finala Eurovision 2019. Vezi cine s-a calificat Prima Semifinala Eurovision 2019Primele finaliste Eurovision 2019 după prima semifinală Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT INFO CONCERT:
Chris Botti

Videoclip oficial: Ovi - Iernile

În prag de sărbători, Ovi lansează “Iernile”, o piesă plină de emoție, dedicată anotimpului rece. Vă invităm să aflați mai multe detalii în articolul de mai jos.

Piesa este compusă de către Ovi împreună cu Gabriel Huiban, iar de producție s-a ocupat Gala Records.

“Este dorința mea de când m-am întors în România să lansez o piesă de Crăciun, în limba română. Piesa, la origine, a fost compusă în Norvegia, în engleză, dar nu a fost niciodată lansată acolo, așa că am regândit-o în română, alături de Gabriel Huiban. Momentan, sunt preocupat să lansez și piese în limba română, fiind întrebat deseori de fani de ce cânt doar în engleză. Face parte din strategia mea actuală; să-mi creez un repertoriu de piese proprii, în română. «Iernile» este gândită să aducă o stare de retro modern, dar cu un sound actual și sper ca cei care o vor asculta, să se regăsească în povestea textului”, declară Ovi.

Ovi a devenit cunoscut în Europa odată cu participarea la Eurovision 2010, unde s-a clasat pe locul 3 alături de Paula Seling, cu “Playing with fire”. Până în prezent, a lansat single-uri precum “One day”, “Broken” și “Nimeni” (feat. JO). În plus, Ovi a colaborat cu Preston Glass, Thomas GSon, K – One, Tony Sanchez, Adam Powers și mulți alții pentru piese și albume lansate în Europa și Asia. În 2016, artistul, compozitorul și producătorul Ovi a creat cu un concept nou de emisiune la TVR, unde ii are alături că protagoniști pe Paula Seling și Adrian Enache. Recent, Ovi a lansat “Vreau să-mi fac viața”, o piesă pozitivă cu un sound fresh și cu un mesaj plin de optimism.

Citește mai multe despre Ovi
Videoclipuri cu Ovi
Publicat de Ispas Ingrid, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE