Urmărește-ne în Social Media

Otilia - Iubire adevărată

Otilia surprinde prin lansarea unui single în limba română - "Iubire adevărată", al cărui videoclip a fost filmat în Vama Veche. Află mai jos care e motivul pentru care artista s-a decis să cânte în limba română şi care este mesajul piesei.

Otilia îşi surprinde fanii cu lansarea unui single în limba română, “Iubire adevărată”. După succesul internaţional înregistrat cu "Bilionera", dar şi cu follow-up-ul "Aventura", Otilia ne demonstrează încă o dată că îi plac provocările şi abordează şi un sound diferit faţă de cel care a consacrat-o.

“Iubire adevarată” transmite un mesaj despre acel sentiment de dragoste sincer, necondiţionat care se obţine anevoios, dupa îndelungi eforturi şi sacrificii.

“Piesa se adresează tuturor oamenilor care cred în iubirea adevărată. Pentru această iubire trebuie să lupţi, să faci sacrificii şi să te oferi întru totul. Să crezi în şansa ta şi să nu-ţi pierzi niciodată speranţa. Să zbori peste orice prăpastie cu aripile imaginare ale sufletului”, ne-a mărturisit Otilia.

Pentru Otilia, revenirea la cântul în limba română s-a produs natural.

“Sunt în primul rând româncă. Îmi iubesc ţara si limba. Iubesc publicul românesc şi simt că i-am rămas datoare. Prin această piesa, vreau să arăt că sentimentele se exprimă cel mai bine în limba în care te simţi cu adevărat acasă”, a declarat artista.

Otilia este a treia artistă din România, după INNA (“Hot”) şi Alexandra Stan ("Saxobeat") care a făcut furori în plan internaţional încă de la debut. Super hitul “Bilionera” a înregistrat peste 200 de milioane de vizualizări şi a fost licenţiat în ţări din America de Sud, Europa de sud-est, precum şi în Europa de Vest. De asemenea, single-ul a ocupat primul loc în topurile radio din Turcia, Grecia, Cipru şi Bulgaria.

Comentarii