Urmărește-ne în Social Media

Otherside - Don't call me again (live)

Trupa Otherside a lansat videoclipul piesei „Don’t Call Me Again”. Filmat live într-o sesiune de studio, vizualul a fost montat de Andrei Stan. Melodia promovată se regăsește pe albumul de debut al formației, „Neverending”.

Proiectul Otherside a luat naștere în 2015 și are deja o bogată experiență live, urmând să fie prezent și pe scenele unor festivaluri din această vară. Cu un single lansat în SUA și un prim album ce adaptează muzica electro la propriul stil, Otherside reușește să îmbine momente de introspecție cu o explorare îndrăzneață a texturilor sonore și o energie demnă de orice playlist și ring de dans.

„Este prima dată în viața mea când am făcut doar ceea ce am simțit, nu mi-am reprimat creativitatea, ci mi-am urmat intuiția până la capăt și nu m-a interesat nimic altceva. Am modificat piesele de multe ori până am ajuns la forma finală – au fost zile în care eram inspirat, productiv, și zile în care simțeam că nu sunt în stare să fac nimic și că nu voi putea duce albumul la bun sfârșit. Cu toate astea nu mi-am pierdut speranța, l-am făcut și a ieșit mai bine decât îmi imaginam. Otherside pentru mine înseamnă pasiune, încredere , schimbare și un nou început.” – Victor, solist și compozitor Otherside

Piesa ”Don't call me again”, promovată printr-un videoclip filmat live, este inclusă pe primul album al trupei, „Neverending”. Materialul este disponibil pentru download gratuit pe pagina de Bandcamp a formației.

Comentarii