Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna"

Videoclip oficial: Orville Peck, Shania Twain - Legends Never Die

Cântărețul de muzică country Orville Peck a lansat piesa "Legends Never Die", o colaborare cu legendara Shania Twain. Melodia beneficiază de un videoclip disponibil în articol.

Melodia a fost compusă de Duncan Jennings și Orville Peck. Așa cum este de așteptat datorită celor doi protagoniști, piesa are influențe country, pe un fundal pop-rock. Videoclipul a fost regizat de Cameron Duddy și prezintă un concert susținut de Orville și Shania.

Show-ul este unul drive-in, eveniment devenit popular în ultima vreme în contextul pandemiei de coronavirus. Îmbrăcată într-un costum animal print, ce ne aduce aminte de faimosul outfit din videoclipul "That Don't Impress Me Much", Shania coboară de pe o motocicletă și urcă pe scenă alături de Peck. Cei doi interpretează melodia pentru un public ce îi urmărește din mașinile proprii.

"Să lucrez cu Shania este un vis devenit realitate. Muzica ei mi-a dat putere când eram mic și a avut o imensă influență asupra mea", a declarat Orville Peck despre colaborare.

"Legends Never Die" este extrasă de pe EP-ul lui Peck, "Show Pony", lansat tot astăzi. Anterior, de pe acest material, au mai fost lansate piesele "Summertime" și "No Glory in the West". Orville Peck este un muzician country originar din Canada. El s-a făcut remarcat prin faptul că își ascunde fața, purtând tot timpul o mască cu franjuri. Albumul său de debut, "Pony", a fost lansat în 2019.

Citește mai multe despre Shania Twain
Videoclipuri cu Shania Twain
Publicat de Alina Ghimus, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE