Urmărește-ne în Social Media

OneRepublic - Wanted

Cu toții simțim nevoia să fim doriți, iar OneRepublic exprimă această nevoie colectivă într-o nouă piesă, intitulată "Wanted". În videoclipul melodiei, Ryan Tedder execută un dans elaborat, fiind în prim-plan pe parcursul celor două minute și jumătate.

OneRepublic dă glas celor care nu se simt doriți într-o piesă nouă, cu versuri directe și la obiect. "Wanted" este compusă de Ryan Tedder împreună cu Brent Kutzle, Casey Smith, Tyler Spry și Zach Skelton. Single-ul este acompaniat de un videoclip regizat de Christian Lamb, în care solistul trupei impresionează publicul cu mișcări de dans demne de un profesionist.

Anterior acestei piese, OneRepublic a lansat single-ul cu videoclip "Rescue Me". Clipul are ca personaj principal un puști care prinde curaj și ia atitudine împotriva băieților care îl hărțuiau. Și în acest clip, OneRepublic apelează la dans pentru a-și transmite mesajul.

Lansată la începutul anilor 2000, trupa OneRepublic a avut un parcurs impresionant, ajungând să se plaseze astăzi printre cele mai apreciate nume ale curentului pop-rock internațional. Trupa s-a născut în 2002 la inițiativa solistului Ryan Tedder și a chitaristului Zach Filkins, bucurându-se de notorietate încă de la debut, mai ales în cadrul unor platforme online de muzică.

OneRepublic a concertat pentru prima oară în România pe 4 iunie 2015. Evenimentul a avut loc la Arenele Romane.

PUBLICITATE
Comentarii