BTLIVE - Concert byron
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 INFO CONCERT:
Schöenbrunn Palace Orchestra Vienna
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
Chitaristul Malcom Young, membru fondator AC/DCCo-fondatorul trupei AC/DC, Malcolm Young a murit la 64 de ani INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
KRAFTWERK 3-D
INFO CONCERT:
David Garrett
Profită de ofertele November Hot Deals, ai prețuri cu până la -40% reducere!

Videoclip oficial: OneRepublic, Seeb - Rich Love

Unul dintre puţinele boy band-uri de succes aflate în activitate, OneRepublic a lansat un videoclip nou pentru piesa "Rich Love". Melodia este o colaborare cu Seeb, înţesată de influenţe EDM şi având un vizual potrivit pentru o petrecere de Revelion.

"Rich Love" este o creaţie a trupei americane pop OneRepublic, împreună cu trio-ul electronic norvegian Seeb. Piesa debuta la mijlocul verii şi a primit un clip oficial acum că ne apropiem de finalul anului. Regia îi aparţine lui Isaac Rentz, cunoscut pentru colaborările cu Nick Jonas, Linkin Park sau Paramore. Seeb îşi lasă clar amprenta electronică asupra acestei melodii, cu sintetizatoare mixate perfect cu vocalizele muzicienilor.

Protagonistul videoclipului este Ryan Tedder, solistul OneRepublic care se plimbă pe un pod al unei metropole aflată în plină sărbătoare. I se alătură trupe de dansatori, iar artificiile curg în fundal, iluminând cerul ca de 4 iulie în State. De la debut "Rich Love" a primit 85 de milioane de stream-uri pe Spotify, iar OneRepublic este pe locul 38 în rândul celor mai ascultaţi artişti din lume în acest moment.

Trupa americană a mai lansat în acest an single-urile "Truth to Power" şi "No Vacancy". Tot în 2017 liderul grupului, Ryan posta o scrisoare deschisă pe Facebook în care anunţa că va schimba modul în care lansează muzică nouă. Astfel în locul unui album nou vom auzi melodii lansate cât de des se poate.

OneRepublic au încheiat recent un turneu de 3 luni, care a debutat în Kansas pe 7 iulie şi a avut ultima oprire în Shanghai săptămâna trecută.

Citește mai multe despre OneRepublic
Videoclipuri cu OneRepublic
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE