Urmărește-ne în Social Media

OneRepublic - Run

OneRepublic lansat o piesă upbeat intitulată "Run". Melodia vine la pachet cu un videoclip regizat de Tomás Whitmore și anunță noul album al trupei, "Human".

Noul single "Run" este scris și produs de Ryan Tedder, Brent Kutzle, Tyler Spry și John Nathaniel. Piesa va fi inclusă pe următorul album al trupei, "Human", programat pentru lansare pe 1 decembrie. Pe acest material se vor regăsi și single-urile "Rescue Me", "Somebody To Love", "Wanted", "Didn't I" și "Better Days", ce  au acumulat deja peste 1.75 miliarde de stream-uri la nivel mondial.

Lansată la începutul anilor 2000, trupa OneRepublic a avut un parcurs impresionant, ajungând să se plaseze astăzi printre cele mai apreciate nume ale curentului pop-rock internațional. Trupa s-a născut în 2002 la inițiativa solistului Ryan Tedder și a chitaristului Zach Filkins, bucurându-se de notorietate încă de la debut, mai ales în cadrul unor platforme online de muzică.

Melodiile trupei au fost incluse atât în filme, cât și în seriale celebre. "Start Again", împreună cu Logic, a apărut în serialul celor de la Netflix, "13 Reasons Why", iar piesele "Wild Life" și "Lose Somebody", împreuna cu Kygo, au putut fi ascultate în filmul "Clouds", al Disney+ .

OneRepublic a susținut primul concert în România pe 4 iunie 2015. Evenimentul a avut loc la Arenele Romane.

PUBLICITATE
Comentarii

Muzică nouă

OneRepublic a lansat piesa "Sunshine" - AUDIO

OneRepublic revine în atenția publicului cu o nouă piesă - "Sunshine". Melodia se găsește pe coloana sonoră a filmului "Clifford the Big Red Dog". Te invităm să o asculți.

Publicat

pe

OneRepublic în concert la Arenele Romane din București pe 4 iunie 2015 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

"Sunshine" a fost compusă de Noel Zancanella, Tyler Spry, Casey Smith, Zach Skelton, Brent Kutzle și Ryan Tedder. Piesa vorbește despre importanța unei viziunii pozitive asupra vieții, și apare în lungmetrajul "Clifford the Big Red Dog", care descrie dragostea unei fete pentru un cățeluș pe nume Clifford, iubire sa imensă făcându-l pe câine să crească la o dimensiune enormă.

OneRepublic este formată din cântărețul / compozitorul și solistul Ryan Tedder, chitariștii Zach Filkins și Drew Brown, Brian Willett la clape, basistul și violoncelistul Brent Kutzle și bateristul Eddie Fisher. Trupa și-a lansat materialul de debut "Dreaming Out Loud" în 2007. Lansarea a inclus single-ul "Apologize", care a spulberat recordurile de vânzări digitale și de difuzări în întreaga lume și a primit o nominalizare la Grammy. Al doilea album al trupei, "Waking Up", din 2009, a produs single-urile de succes "All the Right Moves", "Secrets" și "Good Life".

Albumul certificat cu platină, "Native", a urmat în 2013, cu hitul numărul 1, "Counting Stars". OneRepublic a lansat "Oh My My", al patrulea album, în 2016. OneRepublic a adunat 5 miliarde de ascultări pe Spotify până în prezent. Cel mai recent album al trupei "Human", a apărut pe 27 august 2021 și conține single-uri care au peste 2,5 miliarde de stream-uri globale: "Somebody", "Run", "Somebody To Love", "Wanted", "Didn't I" , "Better Days" și "Rescue Me".

AUDIO: OneRepublic - Sunshine

Citește în continuare