Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București INFO CONCERT:
Ed Sheeran
HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO INFO CONCERT:
David Duchovny

Videoclip oficial: OneRepublic - I Lived

Noul videoclip OneRepublic, "I Lived", este dedicat unuia dintre cei mai înfocați fani ai formației, Bryan Warnecke, ce suferă de fibroză chistică. Prin intermediul clipului, sunt prezintate dificultățile pe care tânărul le întâmpină zilnic din cauza acestei afecțiuni, atrăgându-se atenția asupra gravității bolii. În finalul videoclipului, trupa face un apel către ascultători de a se informa în privința simptomelor și de a oferi donații pentru avansarea cercetărilor în găsirea unor remedii.

"E ca și cum aș respira mereu printr-un pai", povestește Bryan Warnecke în clip. "De fiecare dată când încerc să respir, mă doare. Vreau să valorific fiecare secundă a vieții mele și să mă distrez cât de mult pot. Cea mai mare frică a mea este că nu voi putea face asta."

Bryan a primit un diagnostic apăsător din partea medicilor, viața sa fiind o luptă contra cronometru. Dacă lucrurile decurg bine, ar putea trăi până la împlinirea vârstei de 36 de ani. Această veste i-a dat de înțeles lui Bryan că trebuie să se bucure de fiecare clipă a vieții, pentru a face ca timpul limitat pe care îl are la dipoziție să fie memorabil.

În videoclipul "I Lived", prin care OneRepublic prezintă povestea lui Bryan Warnecke, tânărul devine un exemplu pentru toți cei care uită să se bucure de viață. Bryan joacă hockey, face skateboarding și ciclism. La finalul clipului, Bryan ajunge la un concert OneRepublic, unde poate fi observat cântând versurile pieselor alături de alte mii de oameni.

Cei care doresc să afle mai multe informații despre fibroza chistică sau să facă o donație, pot vizita www.CFF.org.

Citește mai multe despre OneRepublic
Videoclipuri cu OneRepublic
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE