Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Videoclip oficial: OneRepublic - I Lived

Noul videoclip OneRepublic, "I Lived", este dedicat unuia dintre cei mai înfocați fani ai formației, Bryan Warnecke, ce suferă de fibroză chistică. Prin intermediul clipului, sunt prezintate dificultățile pe care tânărul le întâmpină zilnic din cauza acestei afecțiuni, atrăgându-se atenția asupra gravității bolii. În finalul videoclipului, trupa face un apel către ascultători de a se informa în privința simptomelor și de a oferi donații pentru avansarea cercetărilor în găsirea unor remedii.

"E ca și cum aș respira mereu printr-un pai", povestește Bryan Warnecke în clip. "De fiecare dată când încerc să respir, mă doare. Vreau să valorific fiecare secundă a vieții mele și să mă distrez cât de mult pot. Cea mai mare frică a mea este că nu voi putea face asta."

Bryan a primit un diagnostic apăsător din partea medicilor, viața sa fiind o luptă contra cronometru. Dacă lucrurile decurg bine, ar putea trăi până la împlinirea vârstei de 36 de ani. Această veste i-a dat de înțeles lui Bryan că trebuie să se bucure de fiecare clipă a vieții, pentru a face ca timpul limitat pe care îl are la dipoziție să fie memorabil.

În videoclipul "I Lived", prin care OneRepublic prezintă povestea lui Bryan Warnecke, tânărul devine un exemplu pentru toți cei care uită să se bucure de viață. Bryan joacă hockey, face skateboarding și ciclism. La finalul clipului, Bryan ajunge la un concert OneRepublic, unde poate fi observat cântând versurile pieselor alături de alte mii de oameni.

Cei care doresc să afle mai multe informații despre fibroza chistică sau să facă o donație, pot vizita www.CFF.org.

Citește mai multe despre OneRepublic
Videoclipuri cu OneRepublic
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE