Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Juriu iUmor sezonul 10iUmor revine la Antena 1 cu cel de-al 10-lea sezon Juriul ”Te Cunosc de undeva”, sezonul 16"Te Cunosc de Undeva!" revine pe 6 februarie, "sezonul 16 se anunţă unul de senzaţie", potrivit Andreei Bălan Roxen și DJ Maxx la filmările videoclipului "Parte din tine"Roxen și DJ Project lansează videoclipul "Parte din tine", în care artista joacă rolul muzei Noel Gallagher's High Flying Birds It's a Beautiful WorldUn nou album Oasis e în lucru. Noel Gallagher îl înregistrează fără Liam Juriu "Românii au talent" 2021"Românii au talent" promite un show la dublu; emisiunea revine cu 2 ediții pe săptămână Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER

Videoclip oficial: Onenightstand - Heartbreaker

Formația sibiană Onenightstand a lansat single-ul "Heartbreaker", însoțit de un performance-video care surprinde perfect esența brandului rock promovat de artiști - "high voltage rock & roll".

Rockul nu a murit, dimpotrivă, o duce chiar bine, ne frânge inimile mai eficient ca niciodată și dansează lasciv pentru a ne capta atenția. "Heartbreaker"este doar primul dintr-o serie de single-uri pe care trupa Onenightstand plănuiește să le scoată în perioada următoare.

"Pentru noi, "Heartbreaker" înseamnă aducerea experienței onenightstand de pe scenă, direct pe bandă și film. Până acum, publicul era obișnuit cu noi și cu momentele noastre energice de High Voltage Rock n’ Roll, însă acest an pandemic ne-a determinat să facem pasul și spre studio. "Heartbreaker" mai reprezintă și primul dintr-o serie de single-uri care la un moment dat vor lua și forma unui album", explică Dragoș Dicu, liderul formației.

Onenighstand cantă rock, mai exact "high voltage rock & roll" şi o face din 2012, când la Sibiu, Dragoş, Mihai şi Andrei s-au hotărât să înfiinţeze o trupă cu un vibe şi o abordare aparte în România. Ulterior, li s-a alăturat și Diana.

Principiul trupei este că orice concert este o aventură de o noapte, așa că membrii formației oferă întotdeauna show-uri memorabile, în cel mai exploziv mod. Până la finalul serii, mai toți spectatorii ajung pe ringul de dans, trăind muzica trupei la intensitate maximă. Un "one night stand" cu formația nu va ramâne o simplă întâlnire fără obligații, ci va duce, în majoritatea cazurilor, la repetarea experienței.

Citește mai multe despre Onenightstand
Videoclipuri cu Onenightstand
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE