Urmărește-ne în Social Media

ONE - Superstare

Trupa One a lansat videoclipul celui de-al 4-lea single din carieră, "Superstare". Piesa este compusă special pentru sezonul de vară, clipul fiind filmat în Grecia.

Piesa "Superstare" reprezintă prima colaborare a trupei ONE cu DeMoga Music: este compusă de Ionut Vasilache, Marius Moga și Liviu Teodorescu, iar versurile sunt scrise de Adda, What’s Up și Shift.

"Este o piesă de vară pe care și-o cântă doi îndrăgostiți. E vară, e vacanță, mergem la mare și avem o ‘Superstare’! Noul nostru single este unul pozitiv și optimist, care o să vă stârnească cheful de distracție, iubire și de plajă", au spus Criss si Vlad.

Cei doi îndrăgostiți au filmat videoclipul în timpul celei mai recente vacanțe în Grecia, unde timp de 15 zile și-au reîncărcat bateriile în cel mai plăcut mod: au făcut plajă, s-au relaxat la piscină, au înnotat, au fost la shopping, au vizitat multe monumente istorice, dar au și muncit, pentru că o parte din zilele de vacanță au fost dedicate filmării videoclipului.

Astfel, Criss și Vlad au dedicat multe ore filmărilor care au avut loc în mai multe locații: la Acropole, la lacul Marathon unde este și singurul baraj de marmură din lume, la Schinias – o plajă rezervatie naturală, la unul dintre cele mai mari outlet-uri din Europa și în multe alte locații.

“A fost o vacanță cu superstare în care ne-am simțit minunat, în care am învățat foarte multe despre istoria Greciei, am ascultat multă muzică, am citit, ne-am odihnit, am mâncat cele mai delicioase mâncăruri grecești și ne-am fa=pcut prieteni noi.”, au povestit Criss și Vlad.

Trupa ONE a luat naștere anul trecut în luna mai, iar de atunci, Criss si Vlad au lansat un albumul de debut "Aprinde un vis". De pe acest disc au fost extrase trei single-uri: “Un nou inceput”, “Till the end of time” si “Run for love”, trupa lansând, de asemenea, și două videoclipuri. Mai mult decat atât, cei doi artisti au fost deja în primul lor turneu în Ardeal, susținând concerte în cinci orașe.

Membrii ONE celebreaza dragostea în fiecare clipă, motiv pentru care repertoriul trupei este format din melodii despre iubire. Criss și Vlad sunt împreună de mai bine de 2 ani și își petrec împreună aproape fiecare zi, la repetiții sau la școala TV & Film Academy by Ruxandra Ion. Vlad este student în anul 1 la UNATC și în Modulul 2 la TV&Film Academy by Ruxandra Ion, iar Criss trece în ultimul an al Colegiului Național de Arte “Dinu Lipatti”, secția Actorie, și urmează, de asemenea, cursurile TV&Film Academy.

Comentarii