Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Videoclip oficial: One Direction - History

One Direction ne prezintă evoluția trupei în noul videoclip ”History”. Vizualul include filmări din arhiva formației, de la audițiile X Factor până în prezent.
Urmărește-ne pe

One Direction, cea mai iubită trupă de băieți a ultimilor ani, își continuă activitatea fără Zayn Malik. Noul single al formației se numește ”History” și este extras de pe cel de-al 5-lea material de studio al formației, ”Made in the A.M.”.

Anul trecut, One Direction a avut o agendă încărcată de concerte, în ciuda zvonurilor privind destrămarea trupei. On the Road Again Tour a început în februarie 2015 și s-a încheiat în luna octombrie, trupa susținând show-uri în Australia, Japonia, China, Indonezia, Africa de Sud, SUA, Canada, UK.

În componența One Direction se află momentan Niall Horan, Liam Payne, Harry Styles și Louis Tomlinson.  Zayn Malik a părăsit formația pe 25 martie, acesta declarând la vremea respectivă că își dorește să ducă o viață liniștită și să fie ”un tânăr normal de 22 de ani care să se poată relaxa departe de luminile reflectoarelor”.

One Direction câștigase până în 2014 impresionanta sumă de 75 de milioane de dolari. Trupa deține, de asemenea, recordul a 4 albume consecutive plasate pe prima poziție în U.S. Billboard 200.

Citește mai multe despre One Direction
Videoclipuri cu One Direction
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE