Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis

Videoclip oficial: One Direction - Drag Me Down

One Direction a lansat primul videoclip de după plecarea lui Zayn Malik. Noul single al grupului se numește ”Drag Me Down” și este acompaniat un clip regizat de Ben & Gabe Turner.

One Direction, cea mai iubită trupă de băieți a ultimilor ani, își continuă activitatea fără Zayn Malik. Noul single al formației se numește ”Drag Me Down” și a fost compus de Jamie Scott, Julian Bunetta și John Ryan.

În prezent, One Direction se află într-un turneu de promovare a celui de-al 4-lea album de studio. On the Road Again Tour a început în februarie 2015 și se va încheia în luna octombrie, în perioada următoare trupa având programate show-uri în SUA, Canada, Anglia, Scoția și Irlanda.

În componența One Direction se află momentan Niall Horan, Liam Payne, Harry Styles și Louis Tomlinson.  Zayn Malik a părăsit formația pe 25 martie, acesta declarând la vremea respectivă că își dorește să ducă o viață liniștită și să fie ”un tânăr normal de 22 de ani care să se poată relaxa departe de luminile reflectoarelor”.

One Direction câștigase până în 2014 impresionanta sumă de 75 de milioane de dolari. Trupa deține, de asemenea, recordul a 4 albume consecutive plasate pe prima poziție în U.S. Billboard 200.

Citește mai multe despre One Direction
Videoclipuri cu One Direction
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE