Urmărește-ne în Social Media

Omu Gnom - Unde

Omu Gnom ne deschide încă o dată orizontul gândirii și al introspecției cu piesa ”Unde”. Noua melodie este acompaniată de un videoclip realizat de Bogdan Macoviciuc.

Extrasă de pe noul album "outrospecție", piesa "Unde" are compoziția și textul semnate de Omu Gnom, mixul și masterul fiind realizate de Benzen.

Albumul "outrospecție" a fost lansat pe 18 mai 2022. Materialul conține 13 piese și colaborări cu DJ Undoo, Ana Coman și Jurjak. Recunoscut pentru rigoarea și complexitatea scrisului, Omu Gnom a înregistart și de această dată din nou un album conscious, personal, cu tâlc. "outrospecție" este un ansamblu de trăiri sociale și comportamente societale privite într-un mod introspectiv.

Tracklist "outrospecție" - Omu Gnom:

 1. Încep să scriu
 2. Index
 3. Zgomote de fond feat. DJ Undoo
 4. Taine feat. Psihotrop
 5. Încălțările potrivite
 6. Unde
 7. Dintotdeauna feat. DJ Undoo
 8. Întunecap
 9. Somnambuli feat. Ana Coman
 10. De neoprit
 11. Scopul
 12. Epilog feat. Jurjak
 13. Credeam prostii

Omu Gnom este unul dintre cel mai longevivi reprezentanți ai undergroundului românesc având peste 10 albume devenite clasice. Cu o experiență de peste 17 ani în arta de a scrie și în savoarea sunetelor, ca beatmaker, de aproape tot atâția ani, Omu Gnom se recomandă a fi o carte foarte bună de citit pentru cine vrea să asculte o muzică din suflet cu un mesaj puternic.

PUBLICITATE
Comentarii