Urmărește-ne în Social Media

Omu Gnom feat. Jurjak - Pe stomacul gol

Omu Gnom și Jurjak vin cu o colaborare din izolare - "Pe stomacul gol". Noul single este extras de pe albumul "Cântece din colivie" al Omului Gnom și este acompaniat de un videoclip regizat și montat de Jurjak.

Viața se consumă cel mai bine rece, "Pe stomacul gol", au observat Omu Gnom și Jurjak în săptămânile de izolare. Scris ca o reacție la realitățile înconjurătoare, noul single descrie viața de zi cu zi, așa cum a fost ea percepută de Omu Gnom în carantină.

Piesa "Pe stomacul gol" este extrasă de pe "Cântece din colivie", un album personal și reprezentativ pentru perioada pandemică. Discul a fost produs, scris și înregistrat de Omu Gnom acasă, în garsoniera de la parter, fiind un mini jurnal al gândurilor din perioada martie - aprilie 2020.

Omu Gnom este unul dintre artiștii importanți ai underground-ului românesc. Cu o experiență de peste 17 ani în arta de a scrie și în savoarea sunetelor, ca beatmaker, de aproape tot atâția ani, Omu Gnom se recomandă a fi o carte foarte bună de citit pentru cine vrea să asculte o muzică din suflet cu un mesaj puternic.

Cu peste 10 albume la activ, anii au ajuns să îi maturizeze stilul de scris, fiind acum într-una din perioadele cele mai creative din carieră.

Muzician, regizor, artist vizual și licențiat în dreptul proprietății intelectuale, Jurjak (George Petroșel) a lansat în toamna lui 2018 cel de-al doilea album de studio. Intitulat "Blues Berry", pe acesta se găsesc influențe blues, electro, rock și folk - bineînțeles reunite sub amprenta stilistică proprie, care l-a consacrat încă de la primul disc. Din formula live a trupei fac parte muzicieni experimentați precum Dan Minel Stoica (chitară, clape), Daniel Olteanu (tobe) și Narcis Axinte (bass).

PUBLICITATE
Comentarii

PROMO

Descoperă laptopul pentru creatori ASUS Zenbook Pro 14 OLED