Urmărește-ne în Social Media

Ombladon feat. Bitză - Spune-mi

Ombladon a lansat o piesă în colaborare cu Bitză, intitulată ”Spune-mi”. Melodia beneficiază de un videoclip regizat de Sergiu Nicula.

"Spune-mi" este compusă de Ombladon împreună cu Freakadadisk, mixul și masterul fiind semnate de Bufu. Lansat în urmă cu câteva ore, videoclipul piesei a intrat deja în YouTube Trending, poziționându-se, momentan, pe locul 45.

Ombladon, pe numele său adevărat Bogdan Ionuț Păstacă, s-a alăturat lui Cheloo în 1994, formând Paraziții, una dintre primele trupe de hip hip din România. În septembrie 1994, au lansat prima piesă, "În jur", iar o lună mai târziu au avut primul concert, la balul bobocilor de la liceul Spiru Haret din București. Albumul de debut "Poezii pentru pereți" a fost lansat în iunie 1995 și a fost produs independent. Acesta a fost cel de-al doilea material de rap românesc, după cel înregistrat de RACLA. Discul a avut un succes incredibil, atrăgând atenția casei de discuri Digital Records.

Ultimul disc semnat de Ombladon este celebrul "Cel mai prost din curtea școlii"din 2007. Materialul a fost un adevărat succes, cu peste 10.000 de unități vândute. Primul album solo al artistului a apărut în aprilie 2004 și s-a numit "Condoleanțe". Acesta a dat single-ul "Egali din naștere" feat. Raku, care s-a bucurat și de un videoclip ce rulat la televiziunile din România.

Primul album Bitză, "Sevraj", a fost lansat în 2004, deși cariera rapper-ului începuse cu mulți ani în urmă, prin colaborări cu nume consacrate ale rapului autohton. Single-urile "Următorul pas" și "Vorbește vinul" prind foarte bine și, încă de la apariția lor, îl consacra pe Bitză ca identitate artistică. Urmează în 2005 cel de-al doilea album, "Sinuciderea unui înger", premiat cu Discul de Aur. După numeroase colaborări cu artiști din țară și străinatate apare cel de-al treilea disc, "Fapte Bune". Sunt lansate apoi materialele "Sufletul Orașului", "Goana după fericire", "Liniște".

Publicat

pe

PUBLICITATE
Comentarii