Urmărește-ne în Social Media

om la lună - La capăt de linie

Trupa om la lună a lansat videoclipul "La capăt de linie", prima piesă extrasă de pe viitorul său album. Materialul este disponibil în articol, te invităm să îl urmărești.

"La capăt de linie" este primul cântec de pe viitorul album, compus de om la lună în perioada octombrie-noiembrie 2021, într-un sat de la poalele Munților Vrancei, când membrii trupei au locuit împreună, complet izolați de lume. Noul material discografic este cel de-al treilea din cariera trupei și urmează să fie lansat în această vară.

"După doi ani în care am trăit cu toate spaimele și incertitudinile, am învățat că nimic nu e definitiv. Am învățat să nu ne mai facem planuri mari, să luăm lucrurile așa cum ni se dau și nu doar să ne adaptăm situației, ci să încercăm să scoatem și câte ceva bun din ce ni se întâmplă. Să dăm un nou sens și o nouă perspectivă.

<<La capăt de linie>> este un cântec-declarație, scris într-un moment de cumpănă, despre o dragoste necondiționată de nimic, despre lumina de la capătul fricii, despre gândul bun, despre loialitate și solidaritate și despre faptul că fiecare zi împreună e o victorie și un motiv de bucurie și recunoștință. Suntem foarte norocoși că ne avem unii pe alții", a declarat Doru Pușcașu.

Cu acest nou material, trupa deschide o nouă direcție de explorat, una în care poezia și căldura mesajelor se îmbină cu elemente și sunete noi, păstrând sinceritatea și vulnerabilitatea cântecelor, dar adăugând noi valențe creațiilor muzicale.

PUBLICITATE
Comentarii