Urmărește-ne în Social Media

om la lună - Distanță de Siguranță

Om la lună cântă despre emoții care paralizează, apăsând acolo unde doare pentru a dezamorsa tensiunea. "Distanță de Siguranță" este o piesă de ascultat și dat mai departe celor care au nevoie de ea.

""Distanță de Siguranță" este unul dintre cântecele cele mai iubite de public în concerte - pentru sensibilitatea și energia transmise - și vorbește despre lucrurile care se întâmplă cu precădere în mințile noastre, neavând curaj să le transpunem în realitate.

În mod particular, cântecul este despre oamenii pe care îi iubim sau admirăm din spatele monitoarelor, din locul unde ne simțim cei mai protejați, din distanța noastră de siguranță, și cărora în mod cert le-ar prinde bine uneori să știe că ceea ce fac și sunt este important și de ajutor și pentru alții", a detaliat formația.

"Distanță de Siguranță" vine acompaniat de un videoclip în care apar o parte dintre fanii formației. Regia este semnată de Roxana Maraloiu & Marius Sfetea, montajul a fost realizat de Adrian Maraloiu, iar producția de Cristian Busuioc.

"Pentru clipul acesta avem mult de mulțumit. În primul rând fanilor și prietenilor om la lună care au venit într-o zi de joi și au petrecut timp cu noi filmând nebunia asta. Oameni dragi pe care îi vedem la concerte au venit cu copiii, iubitele, iubiții și cățeii lor. Mulțumim!", a transmis trupa.

"Distanță de Siguranță" se regăsește pe primul album om la lună, material programat să apară la finalul lunii iunie.

Despre om la lună

om la lună este un strigăt. De mare iubire, de frică, de bucurie, de regăsire, de tristețe, de neadaptare, de renunțare, de curaj, de recunoștință. om la lună a început în mai 2018 ca proiect de rough acoustic poetry al lui Doru Pușcașu, un demers sincer și autentic de poezie cântată, în care chitara sau pianul completau versurile meșteșugite ale lui Doru. Formația a crescut organic cu fiecare concert, cu fiecare episod de muzică și storytelling, transformând fiecare apariție într-o experiență foarte intimă, memorabilă, ce apropie oamenii într-un mod iremediabil.

Din toamna lui 2019, lui Doru i s-au alăturat Dragoș Strat, Cătălin Constantin și Adrian Maraloiu, om la lună devenind astfel full band, cu apariții live tot mai dese și extrem de apreciate.

PUBLICITATE
Comentarii