Urmărește-ne în Social Media

Olly Murs - You Don't Know Love

Olly Murs a lansat videoclipul noului single ”You Don't Know Love”. Piesa va inclusă pe cel de-al 5-lea album de studio al artistului britanic.

Artistul britanic Olly Murs a lansat un nou single. Intitulat "You Don't Know Love", acesta a fost compus de Olly împreună cu Steve Robson, Camille Purcell și Wayne Hector, vechii și bunii colaboratori ai artistului. Așa cum poate fi intuit din titlu, melodia abordează subiectul despărțirii.

”Piesa este despre cum Olly e lăsat cu ochii în soare și despre cum realizează apoi că a fost într-o relație toxică, hotărând în final să-i spună fostei prietene ce simte”, a detaliat artistul într-un interviu pentru Popjustice.

Noul single "You Don't Know Love" va fi inclus pe cel de-al 5-lea album de studio al lui Olly Murs, așteptat pe piață anul acesta.

Olly Murs a evoluat mult în industria muzicală. De la participarea din 2009 la X Factor UK, artistul britanic a lansat 4 albume de studio, ce s-au vândut la nivel internațional în peste 10 milioane de copii. Primul său disc, lansat în 2010, a debutat pe poziția a doua în UK Albums Chart, fiind unul dintre cele mai bine vândute albume ale anului. Performanța aceasta a fost depășită cu cel de-al doilea material de studio, ”In Case You Didn’t Know”, ce a reușit să urce încă o treaptă în clasament, aducându-i lui Olly Murs primul album Number One în Marea Britanie. A urmat apoi discul ”Right Place Right Time”, ce a inclus hitul „Troublemaker„.

După 3 albume lansate în 3 ani, Olly Murs și-a îngăduit un moment de respiro. Cel mai recent disc, „Never Been Better”, a apărut pe piață la o distanță de 2 ani de la materialul precedent. Albumul a fost lansat în noiembrie 2014, debutând pe prima poziție în topul discurilor din UK. De pe acest LP au fost extrase single-urile "Wrapped Up", ”Seasons” și ”Up”.

Comentarii