Urmărește-ne în Social Media

Olly Murs - Years & Years

Artistul britanic Olly Murs a lansat videoclipul noului single ”Years & Years”. Piesa este extrasă de pe albumul ”24HRS”, apărut în luna noiembrie.

Olly Murs încheie anul 2016 cu un nou single. Intitulat "Years & Years", acesta a fost compus de Olly împreună cu Hector și Steve Mac. Melodia este acompaniată de un videoclip alb-negru.

Single-ul ”Years & Years” este inclus pe albumul ”24HRS”, cel de-al 5-lea material de studio al lui Olly Murs. Discul a fost lansat pe 11 noiembrie 2016 și a debutat pe prima poziție în topul albumelor din UK.

Olly Murs a evoluat mult în industria muzicală. De la participarea din 2009 la X Factor UK, artistul britanic a lansat 4 albume de studio, ce s-au vândut la nivel internațional în peste 10 milioane de copii. Primul său disc, lansat în 2010, a debutat pe poziția a doua în UK Albums Chart, fiind unul dintre cele mai bine vândute albume ale anului. Performanța aceasta a fost depășită cu cel de-al doilea material de studio, ”In Case You Didn’t Know”, ce a reușit să urce încă o treaptă în clasament, aducându-i lui Olly Murs primul album Number One în Marea Britanie. A urmat apoi discul ”Right Place Right Time”, ce a inclus hitul „Troublemaker„.

După 3 albume lansate în 3 ani, Olly Murs și-a îngăduit un moment de respiro. Cel de-al 4-lea disc, „Never Been Better”, a apărut pe piață la o distanță de 2 ani de la materialul precedent. Albumul a fost lansat în noiembrie 2014, debutând pe prima poziție în topul discurilor din UK. De pe acest LP au fost extrase single-urile "Wrapped Up", ”Seasons” și ”Up”.

Comentarii