Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Poze de la concertul Nightwish - 20 de ani INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Snoop Dogg

Videoclip oficial: Olly Murs ft. Travie McCoy - Wrapped Up

Olly Murs este într-o formă de zile mari, așa cum spune și titlul noului său album, "Never Been Better". Artistul britanic, ajuns în topurile muzicale după participarea din 2009 la emisiunea X Factor UK, a lansat primul single de pe cel de-al 4-lea disc de studio. "Wrapped Up", înregistrată împreună cu Travie McCoy, este o piesă plină de energie, în stilul deja familiar al artistului.

Olly Murs a evoluat mult în industria muzicală. De la participarea din 2009 la X Factor UK, artistul britanic a lansat 3 albume de studio, ce s-au vândut la nivel internațional în peste 10 milioane de copii. Primul său disc, lansat în 2010, a debutat pe poziția a doua în UK Albums Chart, fiind unul dintre cele mai bine vândute albume ale anului. Performanța aceasta a fost depășită cu cel de-al doilea material de studio, ”In Case You Didn't Know”, ce a reușit să urce încă o treaptă în clasament, aducându-i lui Olly Murs primul album Number One în Marea Britanie. A urmat apoi discul ”Right Place Right Time”, ce a inclus hitul "Troublemaker".

După 3 albume lansate în 3 ani, Olly Murs pare să-și îngăduie un moment de respiro. Noul disc "Never Been Better" este primul din cariera artistului ce va apărea pe piață la o distanță de 2 ani de la materialul precedent. Albumul include o piesă compusă de Ryan Tedder (OneRepublic), precum și colaborări interesante cu John Newman și Demi Lovato.

Primul single dezvăluit de pe acest nou album este "Wrapped Up". Piesa cu un aer disco a fost compusă de Olly Murs împreună cu McCoy, Steve Robson și Claude Kelly.

"Never Been Better" va fi lansat pe piață pe 24 noiembrie 2014, pentru anul viitor fiind programat deja un turneu de promovare.

Trcklist "Never Been Better" – Olly Murs (Standard version)

 1. "Did You Miss Me"
 2. "Wrapped Up" (featuring Travie McCoy)
 3. "Beautiful to Me"
 4. "Up" (featuring Demi Lovato)
 5. "Seasons"
 6. "Nothing Without You"
 7. "Never Been Better"
 8. "Hope You Got What You Came For"
 9. "Why Do I Love You"
 10. "Stick With Me"
 11. "Can't Say No"
 12. "Tomorrow"
 13. "Let Me In"

Tracklist "Never Been Better" – Deluxe version (bonus tracks)

 1. "We Still Love"
 2. "Us Against the World"
 3. "Ready for Love"
 4. "History"

Citește mai multe despre Olly Murs
Videoclipuri cu Olly Murs
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE